Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Uriage Pruriced Krém

3.8
Hozzáadva 2021.08.31.by

kalinka

Bőrnyugtató, viszketéscsillapító krém száraz bőrre

WO emulzió, Calamine 8%, Málnamag olaj, regeneráló omega3 és omega6 zsírsavakkal.

Különleges összetevője a Francia Alpok szívében fakadó Uriage Termálvíz, mely kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben. Természetes izotóniás tulajdonságának köszönhetően tökéletes ozmózisban van a bőrrel és erősíti a barriert: ezért, a bőr vizének is nevezik. Az Uriage Termál Központban 200 éve használt gyógyító víz beépül minden URIAGE termékbe, hogy hidratálja, nyugtassa, védje a bőrt, még a legérzékenyebbet is.

Ajánlott: Viszkető, száraz bőr ápolására. Csecsemők, gyerekek, felnőttek részére, arcra, testre, pelenkával fedett területekre egyaránt. Ajánlott különböző bőrreakciókat kísérő viszketés enyhítésére, például: allergiás reakciók, bőrkiütések, rovarcsípések, napégés és felületes égési sérülések. Atópiás száraz bőr és időskori viszkető bőr ápolására is különösen alkalmas. Akut vagy krónikus viszketés esetén egyaránt.

Nyugtató hatásával gyorsan, akár néhány perc alatt csillapítja a viszketést és a szárz bőr diszkomfort érzését, köszönhetően a tápláló, regeneráló összetevők, Uriage termálvíz és Calamine optimális elismert kombinációjának. Tökéletesen tolerált bőrgyógyászati formulája az irritált, legyengült bőr igényei szerint lett kifejlesztve. Gazdag, tápláló textúra. Illat- és színezékmentes, nem mitesszerképző, hipoallergén.

Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk vizsgálatokkal igazolt.

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.26. 20:37 - 2024.10.26. 20:18

Amikor mindent megvetetnek veled a bőrgyógyászok a kezdődő seborrheadra,amit nem mondanak ki,hisz akkor nem mész kontrollra vagyonokért,de azért az arcodat lemarod úgy viszket....na akkor egy gyógyszertáros ajánlja ezt és csodát tesz.Ajánlom! Csillapítja az irritációt,viszketést,nekem megszűntette teljesen ,és érzékeny a bőröm nem irritálta.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 07:31 - 2023.04.24. 20:57

Mindenkinek ódákat zengek róla. Először szúnyogcsípésre vált be, utána napégésre, de használtam már akkor is, amikor megégettem a kezem. Azonnal csillapítja az égető, viszkető érzést. Fehér foltot hagy a bőrön, szerintem pont emiatt tovább tart a hatása. Nagy kiszerelés, kevés kell belőle, sokáig kitart. Gyerekeknek ugyanúgy segített, mint nekem.

2022.08.03. 17:46

Nálam nem váltotta be a kívánt hatást, de ami még bosszantóbb hogy foltot hagy a bőrön.

Utoljára szerkesztve: 2024.10.27. 07:32 - 2022.06.28. 08:42

Óriási, fájdalmas szúnyogcsípésekre kerestem valamit, mert semmi sem használt. Az ára a szúnyogcsípésnél is fájdalmasabb, de legalább egy éjszaka alatt a felére csökkentette a duzzanatot, és nem viszketett annyira. Tényleg nagyon hatásos, legalábbis nekünk. A mennyiség is sok, egy nyarat simán ki lehet húzni vele úgy, hogy az egész családra kenegetem és az is szimpatikus, hogy nem csak csípésre jó, hanem egy csomó más panaszra is. Szóval ajánlom, eddig 5 csillag.

2022.04.29. 16:22

Ekcémára használtam ,csillapította a viszketést. Nálam 5 csillag.

2021.05.24. 06:38

Azt kell mondanom, hogy ez a krém nagyon sokszor kihúzott a szarból, főleg a vegyszeres allergiás kiütéseknél. Sajnos nem lehet képet csatolni, pedig a képek magukért beszélnének. Sokan javasolták, hogy menjek el vele orvoshoz, mert annyira brutálisan nézett ki, az egész karomon végigment az allergia. Ezzel kentem, talán két nap kellett, leszedte a gyulladást és nem viszketett a bőröm. Volt ennél egy enyhébb allergiás reakcióm szintén vegyszerre, azt pedig fél óra alatt eltűntette. Nem is értem ezt a sok negatív véleményt, úgy látszik, nekem lett kitalálva ez a krém. 😅