Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek
Lelőhely: Kozmetika, online, márkaboltok

Vagheggi Lime S.O.S. Szemkörnyéki Maszk (régi)

3.5
Hozzáadva 2023.07.05.by

VagheggiHungary

Lemosás nélkül használható anti stressz hatású maszk. Kezeli, a szem alatti karikákat, táskákat és a dehidratációt. Érzékeny szemekre is alkalmazható.

14 370 Ft-tól

2022.06.12. 13:39

Nekem elég érzékeny a bőröm, ekcémám is volt a szemkörnyékemen. A retinolok nekem nagyon felejtősek így gondoltam áttérek a c vitaminos hidratálásra, ápolásra mert az még is barátibbnak hangzott. Kaptam is egy ilyen vagheggi tesztert, egy kis csomagot 3x is fel tudtam kenni. Két nap után észre vettem, hogy halványítja a sötét karikákat a szemem alatt, világosabb, üdébb a szemkörnyékem. A 3. napon mikor éjszakára bekentem és felébredtem olyan szinten fel voltak dagadva a szemeim, mintha darázs csípte volna meg. Valószínű allergiás reakciót váltott ki az egyik hatóanyaga, sajnos irritálva is lett tőle a szemem. Nem gondoltam volna egy C vitaminos krémtől így be tudnak dagadni a szemek. Nekem ez tuti nem egy olyan krém ami csücsülni fog a polcomon, legyen bármennyire is szuper márka, sajnos az én bőröm nem szereti. A C vitaminos fluidot is próbáltam, az szépen halványítja a pigment foltjaimat.

2022.05.26. 11:05

Hatalmas kedvencem! Főleg a nyári időszakban, amikor kb mindent soknak érez a bőröm. Ezt a szemkörnyékápolót pillanatok alatt beszívja a bőröm és nagyon szépen feltölti a szem alatti karikás részt. Kb 2 hét használat után azt vettem észre, hogy kevésbé püffedtek a szemeim, sokkal egészségesebb lett a bőrszínem a szemem körül. Szépen lehet rá sminkelni is. Csak ajánlani tudom!