Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Lemosók, Tonikok

Vaipani Neem Arctisztító

3.8
Hozzáadva 2016.02.16.by

Ayurveda

A kellemesen hűs, és enyhén mentás illatú frissítő ayurvéda arclemosó tisztítás után azonnal bársonyos és puha bőrt eredményez. Támogatja az arcbőr rugalmasságát, és hidratáló hatása révén helyreállítja annak egyensúly

át.

2017.03.14. 16:03

Hát, sokáig nem bírtuk egymás társaságát..Tisztítása nem rossz, de semmi extra. Ezt megkapom más hasonló terméktől is.Én egyszerűen nem bírtam elviselni a szagát, valami borzalmas..pedig használtam más natur terméket is, de ezt ki nem állhattam. Emiatt az egy csillag.

2016.10.25. 19:47

Nekem is Pixiben érkezett. Előbb kicsit szkeptikus voltam, mert úgy éreztem, használata után húzódik a bőröm, féltem, hogy szárítani fog. De aztán megszerettem, mert nem szárít, hidratálni meg úgyis kell minden arclemosó után.Viszont az alábbi hozzászólásokat nem értem. Felkenik az arcukra, mint egy krémet vagy tonikot? Egy ARCLEMOSÓT?? Ez olyan mintha bekenném magam tusfürdővel és mint aki jól végezte dolgát lefeküdnék aludni. :D :D Azért nézzük már meg mit mire kell használni!

2016.07.29. 08:28

Nagyon szuper, nagyon jó illat, nagyon bio, nagyon jó összetevők, minden nagyon szuper, de az én érzékeny bőrömet égeti.Nem vattakoronggal használom, mert a fél vatta ottmarad, hanem inkább tisztító gélként.

2016.07.20. 07:13

Pixiboxban érkezett. Az illata tetszik. Jó kis termék. Használata után egy vékony filmréteget képez a bőrömön. Ha lefekvés előtt használom, akkor nem zavar, ha korábban, akkor vízzel le szoktam még mosni az arcom. Majd még update-elek.