Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Vaipani Pimpact Cream Zsíros, Problémás Bőrre

Hozzáadva 2016.02.16.by

Ayurveda

Ezt a könnyed és lágy ayurvéda  krémet bőrproblémák, pattanások, bőrelszíneződések és aknék kezelése fejlesztette ki gyártónk: Olyan hatóanyagai segítik a regenerálódást, mint pl. aloé, ním, festőbuzér, borbolya, rózsaolaj, napraforgómag-olaj, és mások. A ním természetes antibakteriális hatással segíti bőrének tisztulását.

2018.02.26. 00:41

Tavaly előtt nyáron vettem meg ezt a krémet, akkor kezdtem megismerkedni az ayurveda világával. Először nagyon nem tetszett a szaga de 1-2 használat után már alig vártam, hogy bekenjem éjszakára az arcom. Zsíros, aknéra hajlamos bőröm van, nehéz krémnek tűnik, de valójában egy csoda. Nagyon pici elég belőle, de amit ez művel az arccal az hihetetlen. Rögtön ahogy bekenem az arcom vele olyan, akár a babapopsi, egyáltalán nem tömíti el a pórusokat, a bőröm tud lélegezni alatta. Amíg ezt a krémet használtam, szépen rendbejött az arcom, aztán tavaly nyáron elfogyott, újra akartam rendelni, de sajnos nem volt kapható. Nagyon el is szomorodtam, mert iszonyat aknék jöttek ki az arcom két oldalán. Nagyjából a The body shop teafa olajos termékcsaládja (Lemosó, radír,tonik,szérum,nappali és esti krém együtt ! ) rendbetette a bőröm, és hozta azt a hatást, amit ez a krém egyedül. De most elfogyott a teafa olajos esti krémem szóval nagyon azon vagyok, hogy ezt még a föld alól is előkerítem.

2017.02.04. 15:41

2016 nyarán került hozzám a krém. Pixibox! Akkor nem próbáltam ki, de mindegy is, mert elhasználni úgysem tudtam volna, ugyanis 2014!!! Novemberében gyártották és 2 évig használható, azaz 2016. novemberig. 1 hétig használtam ősszel. Borzasztó szaga volt, olyan büdös, hogy messziről bűzlött az arcom. Csípett először. Később meg tele lettem apró piros pöttyökkel és égett tőle a bőröm. Nehéz krém, soha nem szívódott be, egy érezhetően nehéz és fullasztó réteget képzett a bőrön. Nem ajánlom senkinek. Aki megveszi, jól nézze meg, hogy mikor gyártották, mert a pixis darabok már a kukába valók!