Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
wishes
A Közép-Afrikában honos karité fa húsz éves korában hozza először termését, és akár kétszáz éven keresztül terem. Ennek a fának a gyümölcséből készül a shea-vaj, mely a bőrápolás minden területén bizonyított. Hosszan tartó hidratáló hatású, segíti a bőr öngyógyító folyamatait, felfrissülést nyújt és természetes fényvédőként is működik, így nyáron különösen nagy hasznát veheted. Ha száraz, ekcémás a bőröd, akkor is érdemes kipróbálni.
Kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.
2020.04.04. 08:52
Az egyik kedvenc szappanom lett a Dove klasszikusa mellet. Szépen tisztít, nem esik szét, nem kezd el olvadozni és emellett hidratál rendesen.
2017.12.31. 11:49
Egy újságban volt ajándék.Nagyon megtetszett miután használtam.Ekcémás a bőröm, mondjuk most nagyon jó állapotban van, de azt reméltem elmulasztja, hát csak javított rajta kicsit, de inkább selymesebb lett a bőröm, és illatos kicsit, ezt okozza.Meg szerintem hidratál is kicsit.
2016.07.08. 12:16
Még nem akartam véleményezni ezt a szappant, mert még csak pár hete használom, de nem bírom ki! Rengeteg natúr szappant kipróbáltam már, messze ez az egyik legjobban bevált márka. Kellően habzik, a formája is kézre áll és leginkább a könyökömön veszem észre, mennyire jól puhítja a bőrt. Egyedül a kiadósságát nem tudom még értékelni, de majd pár hét múlva jön az is.Egy kaviárosat is rendeltem, ezek után arra is nagyon kíváncsi vagyok...
2015.11.20. 16:01
Ajándékként volt csomagolva egy újsághoz, így került hozzám. Nagyon szeretem, mert a kókuszossal ellentétben ezt az arcomra is szoktam használni és nem szárít. Viszont hátránya, hogy alaposan lemosva is csípi néha a szememet.
2015.03.19. 18:50
Nagyon jó szappan! Nem szárít, a habja pedig jó kis krémes. Azt szeretem még benne, hogy nem esik szét a végére sem teljesen el lehet használni.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.