Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Varga Gyógynövényes Sampon és Tusfürdő 2 az 1-ben

3.7
Hozzáadva 2014.07.28.by

sgab

Gondosan összeválogatott tápláló-regeneráló gyógynövényi hatóanyagai ápolják a bőrt. Összetétele miatt naponta többször is alkalmazható, ezért különösen ajánlott sportolóknak és mindenkinek, akinek szükséges a napi többszöri használat. Bármely összetevőre való érzékenység esetén nem ajánlott a használata.

2018.02.28. 21:26

Praktikus annak, aki nem akar több flakont magával cipelni edzésre, nyaralni, stb. "Őszinte" kis termék, sem több, sem kevesebb, mint amit a csomagolás ígér. Az illata nekem neutrális, a hatása nem kirobbanó, gyors tusoláshoz, hajmosáshoz megfelelő.

2015.04.23. 08:18

Azért vettem, mert nagyon érzékeny a fejbőröm, és próbálgatom, mi jó neki, mi nem. Az illatával nem tudok kibékülni, és sajnos viszket tőle a fejbőröm a hajmosás után egy-két napig, mert nekem nagyon kiszáírítja a fejbőröm. Végül a párom használta el.

2014.07.23. 12:41

Kellemes az illata, jól tisztítja a hajat és tusfürdőnek is jó. Nem olyan csúszós mint a sima samponok. Szerintem ez a 2 az 1-ben verzió főleg férfiaknak jó, de azért nekem is megtetszett. :) Még csak nemrég vettem, szóval a hosszútávú hatása később derül ki. Eddig 4 csillagot ér nekem.