Samponok
Lelőhely: Marionnaud

Vegetable Beauty Sampon Sütőtök Kivonattal

Hozzáadva 2019.08.28.by

vkata96

A törékeny haj kezelésére fejlesztették. A természetes sütőtök, bambusz, ginzeng és gingko biloba kivonatok szinergiája erősíti, revitalizálja és védi a hajat. Fitokeratin és hidrolizált fehérjék hidratálják, egészségesebb megjelenést és teltséget ad a hajnak.

SLS-mentes, SLES-mentes, parabénmentes, ásványi olaj mentes.

Utoljára szerkesztve: 2022.04.27. 18:03 - 2022.01.20. 20:01

Kellemes édeskés (sütibaba, akinek mond valamit) valóban az illata, nekem nagyon tetszik. Kicsit nehézkes kinyomni a tubusból, de tudom, hogy sokan örülnek neki, ha nem "ömlik" ki a termék. Ezen kívül nem sok mindent tudok róla mondani, teszi, amit egy samponnak kell, és ennyi.

2020.03.26. 14:35

Kellemes samponnak tartom, nem csodaszer, de a pikkelysömörös fejbőrömet nem irritálja, a hajam pedig már napok óta frissen mosott hatást kelt, ami azért elég meglepő, még úgy is, hogy több mint két hete alig mozdulok ki. Az illata leginkább édeskés, kókuszos, nem bánnám, ha gyógynövényes lenne. Kiárusításon vettem, féláron, ennyit nagyon-nagyon megért. (Együtt vettem a paradicsomos samponnal, de azt már régóta a párom használja, engem erősen irritált, ezért elég sok időbe telt, hogy egyáltalán kipróbáljam ezt a terméket.)