Hajápolók

1 vélemény
Hozzáadva 2016.10.21.by

LegallyBlonde

180ml

Makadámdió és argán olajat tartalmaz, melyek gazdag forrásai az omega zsírsavaknak, ásványi anyagoknak és E-vitaminnak. Regenerálja a haj szerkezetét, kisimítja a felszínét és megkönnyíti a kifésülését. A haj erős és egészségesen fénylő lesz.

2016.10.13. 15:46

Nagyon jó kis balzsam! Véletlenül bukkantam rá, abszolút nem ezért indultam el, de mivel kb fél éve a hajam megunta a Kallos Keratinos csodáját ( amit imádtam ) és azóta kutatom az új hajbalzsam szerelmem, így kb egy csak egy barkácsáruházban nem nézek körbe, nincs e valami olyan balzsamjuk/hajpakolásuk amit még nem próbáltam :D . De mivel ez egy Bio bolt volt, itt szerencsére volt hajápolási szekció. A hajam szőke, hosszú, vékony szálú, száraz, töredezésre hajlamos. Az argánolaj nekem olyan hívószó, amire nem tudok nemet mondani...eddig nekem nagyon jól teljesít. Puha, fényes és selymes a hajam tőle. Tényleg nem is tudom mikor volt utoljára ennyire finom tapintású a hajam.Az egyetlen eddigi negatívuma az a csomagolása. Ugyanis kicsit folyik, ott ahol a tubus és a kupak találkozik. Nem ömlik, de az edzős táskámban hordom és a neszeszerben a mellette lévő egyéb dolgokat azért kissé összekente...de csomagolás miatt a legritkább esetben vonok le pontot, mivel ezt gondolom egy hajápolási/arcápolási terméket a tudásáért veszek meg, nem a csomagolás miatt ( ergo ha valami használ, az se nagyon érdekel, ha befőttes üvegben árulják ) és mivel ez az első tubusom, amúgy is fenntartom a lehetőséget, hogy csak ez az egy darab volt ilyen szempontból gyártás hibás.Most kinéztem még 1-2 balzsamot ami érdekel, de ha azokat is kipróbáltam és nem válnának be, akkor tudom, hogy létezik ez és újra veszem.