Márciusi parfümújdonságok: 2025 legcsábítóbb tavaszi illatai
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.
Bangita
A bőrfeszesítő maszkban két aktív ránctalanító hatóanyag szinergikus hibrid komplexe biztosítja a bőr fiatalos vitalitását és frissességét. A kapszulázott Vitabrid® és a Peptibrid ™ mélyen felszívódó stabil molekulái fokozatosan felszabadulva csökkentik az öregedés jeleit, facilitálják a sejtmegújulást, világosítják és feszesítik az elaszticitását vesztett bőrt. A komplexet kiegészítő trehalóz, betain, hialuronsav és allantoint mélyen hidratálja az epidermiszt, a rezveratrol, a Q10 koenzim, a homoktövis, a gránátalma és a málna őssejtek segítik helyreállítani a sérült barrier funkciókat. A niacinamid és az adenozin lágyítja a meglévő ráncokat, egységesebb arcszínt és üdébb tónust biztosít.
Még nincs vélemény
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz 30. évfordulójának megünneplésére egy exkluzív, limitált kiadású terméket alkottak meg, amely már itthon is elérhető.
A niacinamide remekül kombinálható jó pár más hatóanyaggal.