Vivienne Sabó Cabaret Première Szempillaspirál
Ár: | 1979 Ft | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 9 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: clairenoctuelle, az összetevőket feltöltötte: juditkaa70, Módosítva: 2021. február 19.
Ár: | 1979 Ft | |
Kiszerelés: | 9 ml | |
Lelőhely: | Rossmann, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
2020-ban megújult összetétel!
Volumennövelő szempillaspirál amely ívet és dús hatást biztosít a pilláknak.
5 árnyalatban kapható
CI 77492
CI 77491
CI 77499
sz
A lila és a kék van meg, nekem világos a szempillám és így elég élénk színe van. A keféje pici, hozzá lehet férni a kis pillákhoz s, ami nekem azért jó, mert gyakran csak az alsó pillákat festem színesre, a felsőket meg feketére. Amúgy nem potyog, nem csomósodik. Árban sem volt vészes, szerintem újraveszem ha kell, mert színes spirálok terén elég szegényes a kínálat.

Imádom és nagyon fáj, hogy talkum van az összetevők között. Annyira szeretem, hogy nem biztos, hogy emiatt leváltom.
Nem festem ki mindennap a szempilláim, kb. csak heti 2-3x. Én akármilyen szempillaspirált használtam eddig, iszonyatosna leuralta az arcom és nagyon drámai lett. A lilát használom ebből és tökéletes. Szépen külön választott pillák, nem ragadnak össze, abszolút nem csomósodik, nap végére nem tűnik el és főleg nem folyik le a szemem alá. Barna pilláimon nem lesz látványosan lila, csak ad neki egy picit mélyebb tónust, ami épp elég. Fényben viszont nagyon jól kijön a lilás szín. A szemem világos barna, pont jól áll hozzá. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam, teljesen más lesz tőle a szemsminkem, mintha feketét használnék. Talán keresek majd mellé talkmentes barnát és váltogatom.

Barna spirált kerestem, de csak magasabb árkategóriában találtam. Nekem tökéletesen bevált, minden hétköznap ezt használom. Nem pereg, nem kenődik. Nem szárítja a pilláimat, nem törnek tőle, mint más vízálló spiráltól. A nap végén mindig a Clinique TTDO lemosót használom, ami gyönyörűen leszedi. Már az 5. tubust használom. Számomra Nr. 1.

Ezeken kívül nem találkoztam más színes spirállal a drogériában egy ideje. A lila és a zöld elég tompa árnyalatok, csak nagyon közelről észrevehető a színük. A kék picit intenzívebb, de így is visszafogott. A barna szerintem is lehetne világosabb, élénkebb. Mindegyiknek vékony műanyag keféje van, én szeretem mert mélyen ülő szemhez is könnyen hozzá lehet férni vele. Nem pereg a festék.

Barna színben vettem én is, (bár sötétek a pilláim, így ez nem észrevehető annyira:)) de nagyon tetszik, amit csinál! Szépen szétválaszt, hangsúlyos pillákat csinál. Nem ragad össze, és nagyon tartós, nem lesz pandaszem effektus. Engem nagyon meggyőzött :)

Barna árnyalatban vettem meg, gyönyörű természetes hatása van. Szépen kiemeli a szempillákat, de semmi extra, hétköznapokra tökéletes. Nem irritálja a szememet, és nem is kenődik. A keféje nem a kedvencem, de lehet vele boldogulni.

Nagyon sok jót hallottam, olvastam róla főleg influencerektől ezért eléggé szkeptikus voltam vele kapcsolatban. Aztán jött a meglepetés mert pont azt a szintet nyújtotta amit nagyon ritkán láttam szempillaspiráltól. Kiemeli az amúgy nagyon pici pilláimat, dúsít, olyan mintha műszempilláim lennének. Nem pereg le, egész nap tart. A keféje pont az a gumi amit nagyon szeretek. Egyetlen gondja hogy viszonylag hamar megromlik, besűrűsödik az anyag és nem nyújtja ugyanazt mint az első használatokkor. Ha hosszabb lenne az élettartama 5 csillagot adnék. De még így is a legkedvencebb szempillaspirálom. Most kipróbáltam egy lorealt majdnem kétszer annyi áron és visszasírom ezt!

Számomra egy teljesen jó spirál. Már használom egy ideje, így tudok róla érdemi véleményt írni. Sokáig a Maybelline Colossal spirálját használtam, de az utóbbi időben irritálta a szemem, és este lemosáskor is nagyon csípett, ezért kerestem helyette másikat.Két rétegben szép pillákat lehet vele csinálni. Nem túl macerás a reggeli rohanásban, és napközben is szépen tart, nem pereg, nem lesz panda effektus, valamint a nap végén is könnyű lemosni a pillákról. Nekem fekete színben van meg, szép mélyfekete a színe. Egyenlőre én megadom neki az 5 csillagot.

Borzalmas! Rengeteg "krém" van a kefén, tiszta pazarlás, ráadasul a kefe sem a legjobb, a sörtéi lehetnének hosszabbak..... Tipikus gagyi drogériás ócskaság! Megbántam, hogy megvettem, soha többé nem veszek drogériás spirált! (Feketét vettem)

Kéket vettem. Nagyon szép kékes árnyalatot ad a sötétbarna szempilláimnak. Jól fel tudom kenni.

Antioxidánsok: Zingiber Officinale (Ginger) Root ExtractGyulladáscsökkentők: Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract
Hidratálók: Aluminum Hydroxide
Emolliensek: Isododecane, Dimethicone, Aluminum Hydroxide
Emulgeálószerek: Cetyl PEG / PPG-10 / 1 Dimethicone
Szilikonok: Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer
Tisztítószerek: Cetyl PEG / PPG-10 / 1 Dimethicone
Illatanyagok: Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract
Színezékek: Aluminum Hydroxide, Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Tropolone
Szénhidrogén, mely elsősorban oldószerként használt a kozmetikumokban. Az isododecane javítja a krémek kenhetőségét, könnyed érzete van a bőrön. Mint minden szénhidrogénnek van némi elzáró (occlusive) hatása, melynek révén megakadályozza a vízveszteséget a bőr felső rétegéből (transepidermal water loss).
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Sűrűség szabályozó, könnyen kenhető, selymes érzetet maga után hagyó szilikon féle.
Szintetikus polimer, melyet filmképző tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint biztonságos összetevő, gyakran használják orvosi műszerek alapanyagául is.
A CosIng besorolás szerint felületaktív anyag és emulgeálószer.
Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó segédanyag
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Természetes eredetű só, mely antimikrobiális tulajdonságai miatt tartósítószerként használt összetevő. Képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és szaporodását, így védi a kozmetikumokat a megromlástól. Már nagyon alacsony (akár 0,6%-os) koncentrációban is leállítja a baktériumok és gombák szaporodását, bár nem feltétlenül pusztítja el a már kifejlett mikrobákat.
A gyömbér gumójának a kivonata. A CosIng besorolása szerint maszkoló (kellemetlen illatot, ízt semlegesítő), tonizáló és bőrjavító összetevő, valamint illatanyag. Az összetevő a gingerol nevű biológiailag aktív komponenst tartalmazza, amely erős antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Bisaboloolal együtt használva a két hatóanyag erősíti egymás gyulladáscsökkentő hatását (forrás). Paula Begoun szerint a gyömbérkivonat a gyömbér olajjal ennenben nem irritálja az érzékeny bőrt.
Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.
Szilárd, sárgás anyag, aminek antioxidáns és antibakteriális hatása is van. A gyakorlatban tartósítószerként használt más tartósítószerekkel kombinálva (forrás).