Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Hecate
Hidratáló, tápláló testápoló krém feszesítő cseresznyevirág kivonattal. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.14. 02:11 - 2018.09.14. 02:10
Kellemes krémes állag, érzéki cseresznye illat. Az ember szeretne bízni a feszesítő hatásában, talán van is, de ami biztos, hogy jól hidratál és élmény használni. Olcsó, ám sajnos a kínai illatszerboltban ahol árulták, vagy máshol nem láttam már többet. Sajnos az összetevői elég piros pontosak, így le kell vonnom egy csillagot. Megvettem mert a cseresznyés ígéretnek nem tudtam ellenállni, de nem csalódtam, csak ez a helyzet.