Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
chattnoir
Haj energetizáló szérum, mely hatékonyan csökkenti a hajhullást, és élettelivé varázsolja a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.12. 04:34 - 2022.11.01. 12:55
Sokadik üvegcsét használtam már el. A covid óta hullott a hajam, ami már ennek segítségével megállt, így próbálom újra visszakapni a korábbi hajkoronám. Rengeteg babahajam van, látszik, hogy segíti a hajnövekedést. A használata nagyon könnyű. Hajmosások után fejbőrbe dörzsölni. De a mindennapos használata erősen felturbózza a hajnövekedést. Időszakonként naponta használom. Nem zsírosít, így bátran ajánlom mindenkinek. Az ára sokkal kedvezőbb, mint amit a termékfeltöltő megjelölt. Jelenleg több helyen is rendelhető pnline webshopokból és 6000.-Ft-tól már elérhető az ára. Épp most tervezek vásárolni újra 2 üvegcsével.
2013.04.29. 10:16
2 üvegcsével elhasználtam,nagyon jó illata van,könnyű adagolni a pipetta miatt,nekem nagyon sok baba hajam nőtt tőle,kevesebb hajam hullott, 2 naponta hasznaltam hajmosás után dörzsöltem,fejbőrbizsergető hatása van mint minden ilyen hajszesznek.Klier szalonban vettem az elsőt 10ezerért,a másodikat fele áron iparfümériáról.