Hajápolók
Lelőhely: Drogériák, fodrászatok, fodrászkellékes

Wella System Professional Balance Scalp Energy Serum

Hozzáadva 2013.04.29.by

chattnoir

Haj energetizáló szérum, mely hatékonyan csökkenti a hajhullást, és élettelivé varázsolja a hajat.

11 125 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.11.12. 04:34 - 2022.11.01. 12:55

Sokadik üvegcsét használtam már el. A covid óta hullott a hajam, ami már ennek segítségével megállt, így próbálom újra visszakapni a korábbi hajkoronám. Rengeteg babahajam van, látszik, hogy segíti a hajnövekedést. A használata nagyon könnyű. Hajmosások után fejbőrbe dörzsölni. De a mindennapos használata erősen felturbózza a hajnövekedést. Időszakonként naponta használom. Nem zsírosít, így bátran ajánlom mindenkinek. Az ára sokkal kedvezőbb, mint amit a termékfeltöltő megjelölt. Jelenleg több helyen is rendelhető pnline webshopokból és 6000.-Ft-tól már elérhető az ára. Épp most tervezek vásárolni újra 2 üvegcsével.

2013.04.29. 10:16

2 üvegcsével elhasználtam,nagyon jó illata van,könnyű adagolni a pipetta miatt,nekem nagyon sok baba hajam nőtt tőle,kevesebb hajam hullott, 2 naponta hasznaltam hajmosás után dörzsöltem,fejbőrbizsergető hatása van mint minden ilyen hajszesznek.Klier szalonban vettem az elsőt 10ezerért,a másodikat fele áron iparfümériáról.