Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
poplacsek
Vérnarancs és kakukkfű. A finom hámlasztó természetes tengeri só részecskék gyengéden és alaposan távolítják el a száraz bőrpikkelyeket és élénkítik a bőr mikro keringését. A puha és kellemes bőrérzetét.
2021.09.10. 14:21
Nem is tudom. Tetszik hogy nincs tele mikro műanyagokkal hanem tengeri só van benne. Ez az olajos állag nekem nem tetszik. Alig bírom lemosni magamról és a kád is csúszik tőle. Illata sem nagy durranás. Az üvege tetszik, tuti megtartom.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.11. 12:23 - 2019.03.11. 12:21
Cukor méretű szemcséi vannak, elég nagyok, emiatt kissé durva dörzshatást lehet elérni vele, illata kellemes édeskès vérnarancs, de nem számottevően marad meg a bőrön. Szatèn fényű bőrt csinál, számomra nem kellemetlen ez az olajos hatás és a bőrön sem kellemetlen, sőt èn emiatt a hatás miatt ruhàztam be rá. Apróbb szemcse elkelne ebben a termékben, a piacon vannak apróbb szemű radírok, de én az olajos hatás miatt vettem meg ès ez 5*. Összetevőit tekintve sem a leghorrorisztikusabb, könnyen beszerezhető, nem is drága, igènyes üvegcséje van. Aki meg akarja tartani az üvegèt, annak ajánlom, hogy egy jól záródó valamibe tegye àt, mert megrozsdàsodik a víztől és páràtól.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.13. 08:45 - 2019.02.18. 07:47
UPDATE: Nem is vettem újra, nagyon gyorsan elfogyott, nekem egyáltalán nem tetszett. Nehezen jött le az olaj, más hasonló jellegű termékeknél ilyen problémám még nem volt. Igazából semmi változás nem történt.Már egy ideje szemeztem vele, vegyesek az érzéseim. Egy hete használom, különösebb változást nem tapasztaltam. Használtam már olyan testradírt, ami olajos érzést hagy maga után, na de nem ennyire... Ezután egy jó alapos szappanozást kell kivitelezni. Érdekes, hogy nekem kicsit csípi a bőröm, nem hiszem, hogy újra fogom venni...
Utoljára szerkesztve: 2018.11.05. 22:06 - 2018.06.08. 15:01
Update: Amikor az eredeti értékelést írtam, még igencsak szűk választék volt a drogériákban testradírok terén. Ma ez már hál'Istennek nem így van, és ennél sokkal jobb termékeket is lehet kapni: finomabb szemcséjű mégis legalább ennyire hatásos testradírok is vannak. Ezt azóta túl erősnek találom. Ezt azután vettem, hogy elfogyott a mandulás párja. Kb. ugyanazt tudom elmondani róla: az erős szemcsével vigyázni kell, de nagyon szuper egyébként, jó az illata is és bízom benne, hogy az előzőhöz hasonlóan sokáig elég lesz.
Utoljára szerkesztve: 2018.06.02. 17:26 - 2018.04.23. 19:22
Update: Nagyon durvák a szemcsék, illetve gyorsan elfogy,emiatt nem venném újra, de az illata nagyon kellemes volt :)Eléggé durva testradír,de nagyon kellmese illata van,és olajos,szóval puhítja a bőrt, nem tudom újravenném-e :)
Utoljára szerkesztve: 2020.04.23. 07:54 - 2017.11.20. 13:17
UPDATE: Végül sosem vettem újra a terméket, mert találtam olyan mást, amely számomra több szempontból is hatásosabb. A csillagok számát 3-ra változtatom.Kb. fél éve használom a terméket, ritkábban. Én meg vagyok elégedve vele, üde és friss érzést biztosít számomra másnap, mintha "új bőrben" lennék. :-) Az igaz, hogy tényleg viszonylag nagyobb szemcsék vannak benne, így óvatosan kell dörzsölni, mert kellemetlen érzést válthat ki, de egyébként meg szuper termék. Az illata is nagyon csodás, de ha valaki nem szereti a gyümölcsös illatot, akkor van natúrabb verziója is. Szerintem még fogok belőle vásárolni, hiszen ár-érték arányban is elég jó, főleg ha akciós.