Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Opille
2019.02.14. 19:20
A legvilágosabb Fair és az eggyel sötétebb Fair/Light színben van meg. A Fair túl fehér magában, így keverni szoktam őket. Először gyanakvó voltam vele, mert nagyon egyszerű a csomagolása és az ára még itteni viszonylatban is baráti volt, de ahogy felkentem, már meg is győzött azonnal :) Ez az a fajta alapozó, ami tényleg mindent eltakar, nem kell utána korrektorozni. Elég sűrű és pigmentált, de aláhidratálással szárazabb bőrűek is kipróbálhatják. Ha épp csak egy pici hidratálót használok és szupergyorsan eloszlatom a Coverall-t a fejemen, akkor még púder sem kell rá, egész nap gyönyörűen fent marad. Menyasszonyoknak szerintem kötelező darab :D A Fair/Light árnyalat valóban sárgásabb, de ha csak azt kenem a szemem alá, tökéletesen kioltja a karikáim színét, úgyhogy nem vonok le ezért csillagot. Egyetlen negatívum amit el tudok mondani róla az a túl nagy adagolócsőr. Szerintem fele ekkora is bőven elég lett volna. Utazni inkább kis tégelyben viszem, így nem fenyeget a veszély kapkodás közben, hogy véletlen kinyomom a tubus negyedét. :P
2018.09.01. 11:52
A szín nagyon nem jó...a Light TÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚL sötét...Persze ez az én bénaságom, de az ember azt gondolná, nem egy ilyen erős narancssárga valamit kap...Nekem az állaga inkább ragacsosnak, sűrűnek tűnt, eloszlatni csak az ujjaimmal tudtam (minden gond nélkül), minden más eszközön (szivacson, különböző alapozó ecseteken) ott maradt, nem ment át az arcomra...A fedése viszont gyönyörű! MINDENT elfed, akármilyen pattanásos vagyok, csodálatosan elfedi az egészet, egyenletes lesz a színe, és teljesen természetes hatása van így is - nem púderes, nem túl fényes, olyan, mintha egy második bőr réteg lenne. A minimális ráncocskákba nem ül meg, nem szárít, a száraz részeket sem emeli ki túlzottan, a pórusokat primer nélkül is elfedi. A tartóssága fantasztikus, nem oxidálódik (eleve narancs, rosszabb mondjuk nem lehetne xD), nem kopik, nem fényesedik át, ugyanolyan 8-10 óra múlva is, mint felvitel után...Számomra a színe miatt sajnos használhatatlan, de majd elkevergetem (minőségi romlást is jelent sajnos, mert kb alapozóvilágosítót kéne magamra kennem, és ebből "egy cseppet" hozzáadni, hogy jó legyen a bőrömre), viszont abszolút csodaszer...Ha járok olyan helyen, ahol van világosabb belőle, mindenképpen beszerzek egyet...:DEgyébként ajánlom, remek ára is van! :D
2018.04.30. 20:40
Nem rossz, sőt egész jó alapozó. Nyilván nem veheti fel a versenyt a többszörös áron kapható high-end-es társaival, de "ócóért szódával" tényleg jól teljesít. Folyékony állagú, azonban baromi jól pigmentált termék. Nem mondható súlytalannak, én valahogy egész nap érzékelem az ottlétét a bőrömön. 47 éves vagyok, ebben a korban fokozott súlya van a megfelelő előkészítésnek, ( nyilván előtte is ) kétféle szérumot, majd hidratálót, fényvédőt, Ordinary Euk-t használok előtte, utána pedig az Avene Thermal spray-t. Tartós, színben jól illeszkedik, nekem talán a light verzió van meg, ami egy totál semleges árnyalat. Nagyon jól bírja a kifényesedés terén is. Őszintén szólva, én a minden mindegy hétköznapokon használom, egyébként maradok a jól bevált Lancôme Teint Idole-nál. Fiatalabb korosztálynak tökéletes, a velem egykorúaknak csak az előbb felsorolt előkészítés után ajánlom.
2017.07.04. 10:59
Nekem igazából nem problémás a bőröm sőt 4havonta ha kijön 1 pattanás, de azért néha szeretem egységessé tenni az arcbőröm. Próbáltam már L'oreal, Catrice, NYC, Rimmel alapozót is de egyiksem tetszett igazán(talán még a catrice all matt plus). Amikor ezt megrendeltem akkor az Light árnyalatot rendeltem de nagyon nagyon sötét volt ezért beszereztem a Fair-t, ez viszont teljesen tökéletes, árnyalata is megegyezik az arcszínemmel és ha nem használok alá primert akkor is egy természetes, egységes és könnyű hatása lesz. Ha elfogy akkor biztosan újra fogom venni mert néha azért jól jön egy alapozó. Ezt emagról rendeltem. Lehet kipróbálom majd photo focus verziót is
Utoljára szerkesztve: 2016.01.15. 22:09 - 2016.01.08. 15:46
A legvilágosabb szín nagyon jól passzol a bőrömhöz, talán az eddig próbált alapozók közül a leginkább. Vízhiányos a bőröm, de néha elég rossz állapotban van pattanás utáni hegek miatt ezért néha elkél az erősebb fedés. Az árkategóriájában kiemelkedő alapozó, 5 vagy 6 frankért vettem Svájcban, ami nevetséges ár érte. Nem ül bele az esetleges száraz részekbe, bár mióta hámlasztok egyre jobb a helyzet, ilyen téren, és nem is szárít. A fedését tudom befolyásolni attól függően, hogy ecsettel, szivaccsal vagy kézzel viszem fel. Púderrel jó a tartóssága is, egy trx edzést kibírt.Az összetevői szerintem meglepően rendben vannak, külön öröm, hogy nincs benne parfüm. Ami talán kicsit zavar, hogy nagy a tubus száján a lyuk, ezért óvatosan kell megnyomni, de ez legyen a legnagyobb baj. Eddig a Rimmel alapozóit kedveltem leginkább drogériás fronton, de ez lekörözte őket. Ha tudtam volna, hogy ennyire beválik, biztos hoztam volna magammal még belőle, de így majd leadom a rendelést a rokonoknak. :DSajnálom, hogy itthon nem kaphatók a márka termékei, mert több nagyon jó cuccuk van, bár ha kapható lenne, biztos megdobnák az árát, mint a revlon esetében...Up:Fotókon nagyon jól mutat! Tiszta photoshop hatás, gyönyörű bababőr, de nem élettelenül matt végeredmény, hanem szép bőrfény! Szerelem ez, nem vitás!
2015.06.29. 00:38
Ez a termék megéri, hogy ne maradjon vélemény nélkül! Ebayről rendeltem, ahonnan már sikerült beszerezni egy alapozót, amivel melléfogtam, de adtam még egy esélyt. Úgy érzem, annak ellenére, hogy picike, egy darabig még velem lesz, és, ha elfogy, újraveszem. Számomra ez Az alapozó. Eddigi alapozóim nem illeszkedtek soha a nyakam színéhez, nem tudom, valószínűleg nekem van a világon a legfehérebb, sárgás alaptónusúbb nyakam a világon, de most végre a 7 árnyalat közül a legvilágosabb tökéletesen passzolt. A pórusaim szinte nem is léteznek ezzel a termékkel, a fedése mellett pedig korrektorra sincs szükségem, nálam ritka, amikor nincs növekvő pattanás, gyógyuló heg az arcomon, és mégis eltünteti őket. Úgy érzem, mintha a bőröm minősége is változott volna a jó irányba. Az arcon kellemes viselni, nem izzadom le, nem lesz maszk-hatású. Két zavaró tényezője közül az első a mérete, mivel elég csöpp a tubus, a második pedig a szaga, ami valami vegyszerre emlékeztet. Szerencsére utóbbi a felvitel után megszűnik azonnal, én pedig elnézem neki, és megadom az 5 csillagot.