Sminkek arcra

wet n wild Photo Focus Foundation

3.6
Hozzáadva 2017.03.21.by

Erina

Nagy teljesítményű bőrtökéletesítő alapozó, amit hétféle fényviszony mellett teszteltek, hogy hibátlan, kamera-kész sminket nyújtson minden alkalommal.

20 árnyalatban kapható

$5.99-tól

2024.06.27. 16:33

Csalódás. Az aplikátor szörnyű. Elvileg a bőrszínemhez való árnyalatot vettem, nem szoktan nagyon mellényúlni. De ez világos. A nagyobb gond, hogy foltos, nem tartós, a szemüvegemnél az orromon összecsomósodik.

2024.03.31. 11:20

a dewy verzio van meg, notinorol rendeltem, nagyon szeretem, szep egeszseges borfenyt ad a bornek, viszonylag tartos is, es tenyleg jol nez ki a szelfiken is

2021.12.02. 06:47

Kezdem a pozitív részével. Az árnyalat tökéletes. Közepes fedése van nekem elfed mindent amit kell és rajtam nem oxidálódik. Blenderrel szépen és könnyen el lehet dolgozni. Két negatívum van számomra. Az egyik nekem is a szaga. Gondolkodtam, hogy megtartsam-e egyáltalán azt hittem, hogy romlott. De szerencsére itt utána olvastam és megnyugodtam, hogy használható csak ennek ilyen fura erős szaga van. Engem egy kissé rothadó almára emlékeztet. A másik ez a nem is tudom mi ez…..talán spatula amivel nyilván csak a kézfejemre rakok a termékből és onnan teszek az arcomra. Nem valami praktikus és higiénikus megoldás. Ráadásul mindig sokkal több terméket veszek ki így az üvegből. Ami kívülről egyébként szép és egyszerű. Szóval így összességében elégedett vagyok vele de annyira nem dobban meg a szívem mikor meglátom a szekrényemben, hogy juhhuuu nekem ilyen is van.

2021.07.22. 19:55

Először is a szaga. Irtózatosan erős, kellemetlen. Tartósság részemről, hagyjuk, nekem nagyon beleult a pórusokba. Feltűnően maszk hatású számomra. Párszor probalgattam, de eddig sajnos mindig megbukott nálam. A kiszerelése miatt nem szivesem adnak oda bárkinek is ezután, nem higiénikus.

2020.11.05. 09:24

Nyáron amikor külföldön jártam, akkor szereztem be, imádok ilyenkor olyan termékeket nézegetni ami nálunk nem kapható. Sajnos nem olvastam utána, megláttam a márkát és megörültem. Alapozóval még nem jártam pórul, ezért bátran választottam. Először is, tényleg büdös szaga van sajnos. A másik dolog az adagolása, nem gondoltam volna, hogy ez nem pumpás kiszerelés, hanem pipettával kell kiadagolni. Egyáltalán nem érzem emiatt sterilnek. Természetellenesen mattítja a bőrt a pórusaimba pedig nagyon csúnyán beleül, eddig nem jártam még így. A szemem környékére smink alá elhasználgatom, ott nagyon szépen fed, és jó kis matt alapot biztosít a sminkeléshez.

2020.05.03. 11:27

Nagyon reménykedtem, hogy ez lesz az igazi, de NEM. A szaga borzalmas. Mindegy volt milyen mennyiségben és mivel viszem fel a bőrömre, az arcomon nagyon csúnya lett. A pórusokba teljesen beleivódott kiemelte őket. El is ajándékoztam.