„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
julcsa95
Intenzíven tápláló bio hajbalzsam növényi kivonatokkal és olajokkal az egészséges, csillogó hajért. Aktív összetevői, mint az árpa és a mungóbab kivonat táplálja és erősíti a hajat. Az argán-, oliva-, és kaméliaolaj és az az aloe vera kivonat hidratál, és csökkenti a töredezett hajvégek kialakulását. A fermentált szójabab, rizs és zab szűrlet mélyen kondícionál. A hozzáadott jázmin, levendula és rózsafa esszenciális olaj segít megőrizni a haj és a fejbőr egészségét. Minden hajtípusra ajánlott, elsősorban száraz és károsodott hajra.
Nem tartalmaz: Parabéneket, sodium lauryl szulfátot, kémiai tartósítószereket,szintetikus színezékeket és illatanyagokat, kőolajszármazékokat, szilikonokat, EDTA- t és állati eredetű összetevőket. 68,2%-ban bio összetevőkből áll.
2020.05.13. 16:06
Kissé híg , enyhe krémes illat , de az én szalma száraz, szőkített hajamra sajna nem elég.íKeverni szoktam hozzá egy kis hajmaszkot is , de akkor meg minek ez a balzsam?? Kipróbáltam , ahogy a leírásban van, 15 perc forró törölközőbe csavartam a hajam, de semmi, így sem lett jobb, egyszerűen ez nekem kevés. Amúgy barátságos összetevői vannak, semmi fejbőr viszketés vagy hasonlók. Lentebb olvastam Melion véleményét, és milyen igaza van !! Ezt a balzsamot simán lehet hajban maradó ápolónak használni, mert az inci-be semmi nem szól ellene. Nosza, ki si fogom így próbálni. Köszi a tippet Melion :)
2018.10.27. 08:21
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal, szuper kis balzsam, semmi idegesítő illat, jól hidratál, de mégis valahogy nem nehezíti el a hajat és ezért nincs az az érzésem, hogy gyakrabban kell hajat mosnom.
2018.08.10. 03:04
Első használat után puha, bársonyos lett tőle a hajam. Kevés kell belőle,ami plusz pont. Szerintem simán lepipálja a bolti balzsamokat és nem utolsó sorban növényi alapú.
2018.04.14. 18:22
Az ÖSSZES Whamisa termék közûl szerintem ez az amit soha nem cserélek le másra és fáj a szívem ha látom hogy lassan elfogy. Először a kis esszenciájával együtt használtam, de az szépen ki is kopott. És miért is kopott ki? Mert ez mindent tud, még azt is, amit a kis társãnak kellett volna. Egyszer lustaságból csak hajat mostam semmi balzsam semmi esszencia... és ahogy száradt a hajam úgy lett egyre durvább tapintású. Teljesen száraz hajamra mentem a fürdőbe keresni valamit, ami kicsit S.O.S. javít a helyzeten. Valamilyen oknál fogva ez akadt a kezembe, és még gondolkoztam is rajta, hogy de hisz ez balzsam! Majd végülis logikusan átgondolva egyértelművé vált hogy: ‘de hisz ebbe nincsen semmi káros, amit muszály lenne lemosni, ha esetleg tovább fent marad’. Így kéz bevizez, krém (kb egy dióny!) rányom, elkever, hajvégeket békén és vár... ha esetleg tocsogós lenne akkor lemos. A legnagyobb döbbenetemre az összeset azaz az ÖSSZESET beszívta a hajam... mi van??? Nem hittem a szememnek, úgy beszívta mintha csak az arcom kentem volna hidratálóval. Semmi olajosság... semmi! Csak pihe puha hajvég. Azóta balzsamként is meg így is használom. Szóval ha lehetne 1000 csillag de mivel van limit, így a max kiszabható 5 csillag :)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.