Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Gyevocska
2023-ban megújult összetétel!
Különböző magnéziumformák WTN krémbe sűrítve. Kiváló hasznosulás, bőrtápláló összetevők, irritáció nélkül.
A magnézium rengeteg fontos funkciót lát el a szervezetben, hiánya számos krónikus és igen komoly betegségre hajlamosíthat. A magnézium krém minden életkorban javasolható, de egyes időszak vagy életszakaszban kifejezetten hasznos és életminőséget javító hatású, pl. babavárás időszakában, stresszes időszakban, sportolást követően, idősebb generáció számára, illetve a magnézium hiányával összefüggésbe hozható tüneteknél, mint pl. izomgörcs, álmatlanság, belső feszültség. Remek segítség lehet akár fennálló egészségügyi problémák javulását segítve, akár prevenció (megelőzés) céljából. A krém különlegességét a magnéziumformák (magnézium-orotát, -glicinát, -malát és -citrát) ötvözete biztosítja.
2024.05.05. 20:25
nagyon jó cucc, szinte már csak ezzel a krémmel pótlom a magnéziumot. este kenek az alkarom belsejére és a vádlimra 1-2 pumpányi krémet és 1-2 percig masszírozom. a krém enyhe, natúr illatú, felkenéskor kicsit szemcsés, de nem karistol, eleinte kicsit ragacsos, de teljes száradás után nyoma sincs a bőrön, simán lehet utána más krémet vagy testápolót kenni. ha túlerőltettem az izmaim, egy plusz pumpát kenek célirányosan, illetve pms/menstruáció alatt alhasra. a hatása nagyon jó, izomfáradtságot vagy tikkelést szinte azonnal megszünteti, de a hosszú távú hatásával is elégedett vagyok.
2023.09.17. 20:08
Már első használat után éreztem a hatását, eszméletlen. Ellazitott, olyan jót aludtam 😊 Ráadásul másnap a közérzetem is jobb volt. Valahogy energikusabbnak éreztem nagam, jobb volt a hangulatom. Számomra ez egy csodaszer.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.24. 08:55 - 2023.08.21. 14:47
Világos karamell színe van. ("emberszín")Jellemzően nincs illata.Ragacsosság szempontból átlagos. Semmi szemcséssége nincs. (lehet hogy ez újabb kiadás)Felszívódás közepesnél jobb.Hatását egyenlőre nem éreztem de még csak kétszer használtam.
2023.08.14. 13:12
Nekem megszűntette a hiánytüneteim. Nem villámgyorsan, de elég gyorsan beszívódik, este használom, combra kenem.
2023.05.05. 18:43
Nagyon szeretem, alapdarabbá vált nálam. Szuper, hogy bőrön keresztül szívódik, így az extrán érzékeny gyomrom kímélve van.Ovuláció után a menstruáció érkezéséig minden este kenem magam vele, sokat segít a pms szörny elűzéséhez.:)
2022.01.17. 22:28
D vitamin mellé szuper. Hatását annyira nem érzem, de megnyugtat a tudat, hogy teszi a dolgát, ráadásul bőrön keresztül. Nincs najom a szemcsés állagával sem, esténként belefér.