Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Genever
A teafaolajat, betaint, rizskeményítőt és Sophorolipid Anti-akné hatóanyagot tartalmazó arckrémet kifejezetten a pattanásos, aknés, zsíros bőrre fejlesztették ki. A teafaolaj tisztító hatású, így segít csökkenteni a pattanások kialakulását, emellett serkenti, frissíti az elnehezedett bőrt.
2019.11.30. 11:02
Kb 1 éve használom ezt a krémet és nekem ez egy csodaszer! A gyulladásokat leviszi és még hidratál is. Általában esténként szoktam használni reggelre mindig puha tiszta és matt a bőröm. illetve barátom is szokta használni borotválkozás után, neki is bevált.Számomra nincs negatívuma, más számára viszont az illata az lehet.
2019.11.01. 23:30
Ugy esett erre a kremre a valasztasom, hogy tanacsot kertem emailben a Yamunatol, hogy a T vonalban zsiros boromre melyik arckremet ajanlanak. Ezt a kis csodat mondtak igy meg is rendeltem a zsalyas arctonikkal egyutt. En nagyon szeretem a teafaolaj illatat igy azzal nekem nincs bajom, sooot. Gyorsan beszivodik a borombe es nem hagy zsiros erzetet maga utan. Velemenyem szerint 3 ezer forintert nagyon is megeri foleg, hogy nem tartalmaz parabent, paraffint es szinezeket! 😊
2019.01.10. 14:15
Imádom a Yamuna termékeit. Ez is teszi a dolgát. Tényleg eltűntek a pattanásaim és kicsit mintha mattítana is. De... OH, MIÉRT? Miért van ilyen förtelmes szaga (nem nevezhetem illatnak)? Olyan mint egy régi szekrény, amit évek óta nem nyitott ki senki. Szerencsére csak addig érezni, amíg elkenem, mert gyorsan elillan. Egyébként el fogom használni, mert tényleg hatásos. :) De le kell vonnom egy csillagot a szaga miatt.