Yamuna

Ár:   1900 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Yamuna márkabolt, DM, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: szucslia, Módosítva: 2012. április 29.

Ár:   1900 Ft
Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   Yamuna márkabolt, DM, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Semleges kémhatású arclemosó kollagénnel és liposzómás vitaminokkal Méregtelenítő szappanmentes arclemosó tej száraz, normál és érzékeny bőrre. Tisztít, méregtelenít és eltávolítja a sminket. A kollagén és a liposzómás vitaminok ápolják és védik az arcbőrt.
Kenjük be az arcot, és 3-4 percig hagyjuk a hatóanyagokat behatolni a pórusokba - ezután töröljük le a maradékot!

Borostyan

Alizccw

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2016. november 26.

Kedvenc arclemosó EVER. Évek óta használom.
Gyengéd az amúgy kicsit érzékeny arcbőrömhöz,mégis tökéletesen frissnek érzem utána a bőröm.
A makacsabb sminket nem távolítja el 100%ig,de ezt nem is bánom,innen is látszik a gyengédsége.
Amíg gyártani fogják,csak ilyet veszek.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2016. november 26.

Kedvenc arclemosó EVER. Évek óta használom.
Amíg gyártani fogják,csak ilyet veszek.

ylexe

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. október 10.

A végét nem tudtam rendesen kihalászni, mert elég sűrű, krémes az állaga, de a használatakor mondjuk pont ezt szerettem benne. Most a Helia-D-vel próbálkozom, oda is írtam véleményt. Egyelőre ennek adok 5-öt, mert bár maradéktalan sminkeltávolításra nem alkalmas, nagyon szerettem használni, tökéletes az illata, az állaga (az utolsó grammok kikotorászását leszámítva). Kicsit lehetne olcsóbb azért, és akit zavar a parabéntartalom, az nem fog örülni neki.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. október 10.

zsebcuki

2016. február 10.

Egész arcra nem használom a terméket,csak szemre.
Szeretem,valószínűleg újra ezt a terméket fogom vásárolni szemsmink lemosására.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 10.

Egész arcra nem használom a terméket,csak szemre.
Szeretem,valószínűleg újra ezt a terméket fogom vásárolni szemsmink lemosására.

bella4

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2015. december 11.

Fincsi az illata, nem csípi a szemet.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. december 11.

Fincsi az illata, nem csípi a szemet.

mrita87

2015. július 1.

A Yamuna összességében nekem egy hatalmas csalódás. Olyat állít magáról, ami nem igaz, ennek a terméknek sincs semmi köze a természetességhez. Leszedi a sminket, oké, de közben ki tudja mennyit árt a bőrnek. Sajnálom, hogy megvettem, nem fogom elhasználni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 1.

iokaszte

2015. január 19.

A legmakacsabb sminket is lehozza, és még a bőrömet is hidratálja! Imádom! Sok mindent kipróbáltam már, de eddig ez vált be legjobban. Már van natúr változata is, legközelebb azt is kipróbálom :-) Az adalékoktól függetlenül is max pont :-)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 19.

kati545

2014. február 1.

Pár hete használom. Először érdekes volt, hogy mikor magamra kentem a kozmetikai kezelés illatát éreztem a bőrömön. :) Kicsit bizsergeti az arcomat, sőt talán kicsit csípi is. Azonban egyáltalán nem irritál. Szeretem ezt az érzést, mert így tudom, hogy dolgozik az anyag.
Bevett szokásom, hogy este micellás vizet használok. Ezért ennél a terméknél csak kipróbáltam, hogy mennyire hatásos a nap végén. Szépen lehozta a sminket és a napi koszt is az arcomról.
Én azonban reggelente, arcmosás helyett használom. Felkenem a bőrömre, amíg megigazítom az ágyat, addig hagyom hatni, majd egy nedves szivaccsal letörlöm. Szeretem reggelente, jól esik a bőrömnek.
Puha arcbőrrel indulok neki a napnak. :) Csodát azonban nem kell várni tőle szerintem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 1.

Rild

2013. november 5.

Én 2 flakon ilyet használtam el, bevált, nem zsírosít, selymes lesz tőle a bőrőm és üde. Könnyen leszedi a makacs sminket is. Nagyon megszerettem. Sajnos nehezen tudom beszerezni. Viszont az a sok paraben tényleg ijesztő :D

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. november 5.

bananafish

2012. augusztus 18.

Nagyon szeretem ezt a lemosót! Könnyen leszedi a szempillaspirálomat is, az illata pedig isteni. Valamennyire még hidratál is, a pattanásaim ellen nem hiszem, hogy sokat használna. Viszont az ára nagyon kedvező

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. augusztus 18.

armexa

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport:  -
2012. március 9.

Sminklemosásra is ezt használom.Puhít, egyáltalán nem feszül a bőröm a használata után.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2012. március 9.

Hidratálók: Glycerin, Collagen

Cetyl Alcohol ti I eo I eu I al 2 2

Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, sűrítő és hordozó anyagként használnak.  Kivonható a kókuszolajból vagy előállítható mesterségesen is.

Stearyl Alcohol ti I eo I eu I al 2 2

Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, stabilizáló és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A stearyl alkoholnak a kis molekulasúlyú alkoholokkal ellentétben nincs szárító hatása a bőrre, hanem kifejezetten hidratáló hatású.

Kőolajból számazó, viaszos anyag, melyet bőrpuhító (emollient) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban.

Glycerin h 0 0

Kollagén, mely hatásos vízmegkötő, hidratáló anyag. A reklámok gyakori állításával ellentétben azonban a bőrre kent kollagén hatására bőrünk kollagén tartalma nem lesz több vagy jobb, tehát a kollagén nem más, mint sima hidratáló összetevő.

A kollagénes táplálékkiegészítők bőrre gyakorolt hatásáről itt írtunk bővebben

Nem szabványos INCI név. Jelentése: vitaminok liposzómában. (A liposzóma a kozmetikumokban manapság divatos vivőtechnológia. Apró zsírgolyócskák, belsejükben vizes maggal, melyek közvetítőanyagként beviszik a készítmények hatóanyagait a bőr rétegeibe.)

A citrom olaja. A citromolajat a gyümölcs levéből nyerik.  Antiszeptikus, revitalizáló és stimuláló hatása miatt kozmetikumokban gyakran használják.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Tartósítószer.  Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.