Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Online

Yonelle Fortefusion Hyaluronic Acid Forte Face & Neck Y-Youth Mask

Hozzáadva 2024.01.08.by

szeliger

A fiatalító maszk  éjszakára ajánlott, mint modern kozmetikum, amely alvás közben hosszan tartó hatással rendelkezik, összhangban a szépítő alvás trendjével. Kiváló, mint Y-zóna revitalizáló liftingje, amely magában foglalja az arcot, a dekoltázst és a nyakat. A hatások szinte azonnal láthatóak. Már másnap az arc és a nyak bőre látványos simaságával és javuló megjelenésével nyűgöz le. Kifehérített, megvilágosodott, ultra-hidratált, feszes és csodálatosan puha tapintású, mintha finom selyemmel lenne bevonva. A maszk hosszan tartó használata emelő, feszesítő érzést ad, és javítja az arc ovális formáját, amely fiatalosnak és kipihentnek tűnik.

21 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.06.06. 08:51 - 2024.06.06. 08:49

Termékmintát kaptam, ezért hosszútávú hatásáról nem tudok beszámolni. Amikor megcsapta az orromat a tömény parfümillat, már akkor tudtam, hogy nem leszünk barátok. Érzetre tényleg fullasztó még az arcmasszírozás után is, amíg el nem kezd minimálisan felszívódni és száradni a krém, viszont éjjelre maszknak én biztosan nem használnám. Közvetlenül lefekvés előtt le kellett mosnom, és másnap reggelre így is iszonyatosan zsíros és fényes lett a homlokom. Gyanítom, hogy ismét a parfümöt nem bírta a bőröm... Nagyon nem ér annyit ez az arcmaszk, mint amennyiért árulják. Ébredés után semmi különös változást nem vettem észre, ennél egy olcsóbb szérum is többet tud szerintem.

2024.02.09. 22:49

5 ml mintát próbáltam. A fehér krém erősen illatos, szúrós szagú, sajnos ez a bőrön is elég sokáig érezhető és én ezt az illatot nem szerettem. Felvitelt követően a bőrön rövid ideig fullasztó érzés, mintha lefóliázták volna az arcot és nem tudna levegőzni, aztán ez gyorsan elmúlik, már nem zavaró. A krém tartalmas és jól feltölt, másnap reggel tényleg finom, puha a bőr a használata után.Vegyesek az érzéseim, a mintát mind elhasználtam, de nem kaptam kedvet a megvásárlásához.