Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Lamirabelle
A szérum erősségű könnyű tonik nyugtató és intenzíven hidratáló megváltás a tikkadt, szenzibilizált, tápanyaghiányos bőrnek. Antioxidánsokban és aminosavakban gazdag adaptogénekkel, hialuronsavval és nyugtató peptidekkel teli ultrafinom mikrocseppjeivel mélyen hidratál, csillapítja a bőrpírt, a kellemetlen feszülő, viszkető, csipkedő, égő érzést és harmoniálja az érzékeny bőr tónusát.
Adaptogén komplex - az ashwagandha, a tulsi, a pecsétviszagomba és az illatos rózsásvarjúháj keveréke tehermentesíti a kimerült arcbőrt és segíti adaptálódni a környezeti hatásokhoz. Csökkenti az irritáltság érzetét és hosszantartóan védi az allergiás, reaktív bőrt.
SensAmone P5™ - a tengerirózsa méregből szintetizált biomimetikus neuropeptid a csökkenti a hiperaktív fájdalomreceptorok túlműködését az epidermiszben és megteremti érzékeny bőr azonnali kényelemérzetét és háborítatlan nyugalmát.
2022.10.17. 12:09
Az Adaptogen hidratáló krémet nagyon és ezt a permetet is szerettem. Bevallom azért, hogy a permet nem tett annyit hozzá a rutinomhoz, mint a krém. Jó kis permet, kiváló összetevőkkel, de nekem krémért kiáltott a bőröm permetezés után. Egyébként persze nagyon jól esett, főleg nyáron. Zsíros vagy normál, de érzékeny és vízhiányos bőrre csodaszer lehet. Testesebb krém felvétele előtt is szerettem ezt a permetet alkalmazni, majd a még nedves bőrbe bemasszírozni a krémet. Bevallom, az üveg végénél már testápoló előtt is befújkáltam magam, nagyon jól hűsítette a testem.