Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Alapozó Városi Hatások Ellen

4.3
Hozzáadva 2020.10.20.by

Buklika

"Az alapozó véd a szennyeződésektől, és frissé varázsolja az arcbőrt. Természetesen helyreállítja bőr egyensúlyát, miközben véd a szennyeződésektől az aphloia kivonatnak köszönhetően. Ez az apró növény, amit Madagaszkáron termesztenek, híres a kiemelkedő javító és védő képességeiről. Mindezek mellett az alapozó gyöngyhatású, élénkítő tulajdonságokkal rendelkezik. A gyöngyhatás optikailag korrigálja a bőrt, biztosítva így az arc fiatalos megjelenését. A gyöngy hatásnak köszönhetően az alapozó tökéletes hatást nyújt, elfedve az apróbb hibákat. Az eredmény hibátlan és ragyogó arcbőr. A termék finom textúrájának köszönhetően nem nehezíti el az arcbőrt, nem ül bele a ráncokba és friss kinézetet kölcsönöz."

12 árnyalatban kapható

Utoljára szerkesztve: 2021.06.01. 15:35 - 2021.06.01. 15:35

Természetes hatású, könnyű eloszlatni, szép bőrképet eredményez. Nem maszkszerű, és a nap folyamán is tartós. Folyékonyabb, mint amiket korábban használtam, gyorsabban fogyott, emiatt vontam le egy csillagot.

2021.03.13. 21:53

A legtöbb alapozóval az szokott lenni a bajom, hogy egy idő után fényleni kezd az arcom T zónában. Ez az alapozó hozza, amit ígér, matt hatás a zsíros, hidratáló hatás a vízhiányos, szárazabb részeken. 10 órát volt rajtam és nem kellett egyszer sem után púderoznom az arcom. Az is tetszik, hogy van passzol az egészen világos bőrömhöz. A rose árnyalatot választottam. Szépen rétegelhető, nekem nincsenek bőrhibáim, így elég volt egy réteg, a problémásabb bőrre fel lehet vinni egymás után több réteget is a jobb fedés érdekében. Ami még nagyon tetszik benne, hogy nincs az a szokásos ragacsos érzés, ahogy az arcomhoz érek. Nekem megérte megvenni. Az Yves Rocher Primer Base-t is alákentem, szép egyenletes fedést adott így, szinte alig látszik, hogy alapozó van rajtam.

2021.02.09. 18:15

Előző személy véleménye leírja pontosan azt, amit én is tapasztaltam. Nyom nélkülit használtam, akciósan vettem én is ezt.Használható egy alapozó, de nekem nyom nélküli jobban bejött.

2020.11.02. 17:57

Először is egy óriási piros pont az Yves Roccher-nak, amiért végre sikerült világos bőrre is alapozót gyártaniuk. Pozitívumok:- Szép,szaténos hatása van- Egészséges fényt ad az arcnak- Fényképen gyönyörűen mutat- Nem szárít, nem irritál, nem okoz pattanásokatNegatívumok:- Közelről nem néz ki kifejezetten jól, beleül a pórusokba, ráncokba, kiemeli a száraz részeket- Kb. 5 órát bír ki, lehetne tartósabbEgyéb infók:- Közepes fedése vanÉn akciósan vettem, így ár-érték arányban egészen korrekt alapozó. 5 csillagot nem tudok neki adni, de nagyon nehezen találok színben hozzám passzoló alapozót, ami még minőségben is vállalható, úgyhogy a 4 csillagot megkapja.

Piactér

Több mutatása