Kézkrémek

4.2
Hozzáadva 2021.12.02.by

wishes

2021-es karácsonyi limitált kiadás

"A csokoládés narancsnak bájos illata a hagyományos és egzotikus illatok kombinációja. Élvezze minden nap egy kézkrémmel, amely sheavajjal és makadámiaolajjal dúsított. A keze puha, táplált és enyhén illatos lesz a nap bármely szakában."

2023.11.15. 21:02

Zsíros bőr
Tág pórusok

Finom, télies, különleges illatú, gyorsan felszívódó krém. Nem marad utána zsíros a kezem, kellemesen puhítja a bőröm.

2023.05.08. 18:16

Izgalmas illatú, közepesen testes állagú kézkrém, viszonylag gyorsan felszívódik, elég jól táplálja a bőrt.

2023.03.04. 08:43

Normál bőr
Pirosság (rozacea)

Fincsi kis krém volt, szerettem használni, bár annyira édes volt az illata, hogy ezt tényleg csak télen tudom elviselni. Szerettem.

2022.08.21. 07:10

Normál bőr
Bőröregedés

Ez a karácsonyi kiadás nekem nagyon bejött! Pedig a keserű, fanyar illatokat szeretem. Télen amolyan nappali kézkrémként bőven elég, de éjszakára táplálóbb krémet kell használni, hogy a kiszáradt kezek helyrejöjjenek.

2022.02.11. 20:32

Kombinált bőr
Vízhiány

Nagyon szeretem ezt az enyhén narancsos, karácsony illatú kézkrémet! Gyorsan beszívódik, jól hidratál, esténként mindig ezt használom. Az illata a kedvencem! Nekem egyáltalán nem sok az illata, sőt!

2022.02.10. 11:40

Száraz bőr
Vízhiány

Az illata marcipános és mű, hát ez annyira nem az én illatom.Édes, de olyan kényelmetlenül sok. A hatása kb nulla. Felkenem és szépen beszívja a bőröm, de a száradt kezem kb ugyanúgy néz ki 40 perc után mint előtte. Nem javít a cserepes kezeken, és arról nem is beszélve ha kezet is kell mosnom akkor még ennyire sem hidratál.És a Covid időszakban sokszor mos az ember kezet... Totál pénzkidobás.