fairynorah
Hajápoló koncentrátum nagyon száraz vagy töredezett hajra.
96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Színezék-, ásványi olaj- és parabénmentes termék. 25%-kal kevesebb műanyagot tartaltalmaz, mint a hagyományos tubus.
Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt termék.
2023.05.07. 18:12
Nyereményjáték keretén belül sikerült hozzájutnom. Ennek a termékcsalád samponjával és balzsamával együtt használva extra szuper hatású. Hajam vékonyszálú, a vége töredezett. Mióta használnom extra puha és egészséges fénye van, olyan hatást kelt, mintha épp akkor jöttem volna ki a fodrásztól. Vízes hajra kenem minden egyes hajmosás után. Ahogy előttem is írták, lehet belőle kicsit többet is használni anélkül, hogy zsíros hatást keltene utána. A kiszerelése gazdaságos, egy kisebb mennyiség is szépen terül. Én csak ajánlani tudom! 😊
2023.02.12. 18:36
Nem ártott, de nem is segített. A kifésülést nem segítette, puhább vagy jobban kezelhető sem lett tőle a hajam.
2022.12.05. 11:45
Azt gondoltam jó lesz, ha kipróbálom, hiába kenegettem, nem ért semmit. Ki is dobtam.
2022.01.29. 15:09
Én nem ezt vettem, szerintem kicsit megváltozhatott a csomagolásra - Regeneráló növényi balzsam az enyém, Baume Botanique Light.Atomjó, nagyon szeretem. Hajmosás és balzsamozás után viszem fel törölközőszáraz vagy félig megszárított hajra, és már nem mosom le. Nagyon puhává varázsolja a hajamat és nem nehezíti el (persze a megfelelő mennyiséget ki kell kísérletezni). Csepegtetek bele néha 1-2 csepp argánolajat, de a saját YR olajával is használható (viszont ennél nagyon kell ügyelni a mennyiségre). Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cuccra, és míg kapható, tuti venni fogom. Nagyon száraz és széttört hajammal csodát tesz, persze örökké nem tart, kb egy napig - viszont amint ismét száraznak érzem, simán teszek még belőle, nem nehezíti el. Olaplex 6-al simán vetekszik nálam - ebben a YR cuccban nincs szilikon, szóval tényleg csoda, hogy ilyen jó. Simán pakolásként is ki fogom próbálni.
2022.01.03. 07:32
Többféle képpen is kipróbáltam. Száraz hajon viszonylag jó beszívódik, de nem éjszakára szoktam felkenni, hanem napközben otthon, hogy ne kenjem bele a párnahuzatba. Így a hajam állagán igazából nem javított, jól megpuhultak a tincseim, de hiába, mert kicsivel ragadósabb is lett, így a fésülést inkább nehezítette mint könnyítette. Volt, hogy a hajmosás előtti nap fellentem vastagon pakolásként, majd hajatmostam - utánna a hajam nagyon puha lett, de szinte teljesen fénytelen. Kizárt dolog, hogy újraveszem.
2021.10.20. 16:00
Jót tesz a hajamnak, könnyen beszívódik (nagyon kevés kell a végeire) és sokáig elég, az illata is nagyon jó. Újravevős