Liara0826
Megújult változat!
Az omega 6 és 9 zsírsavakban is gazdag Jojobaolajjal gazdagított erősítő szérum védi a hőhatásnak kitett hajat, valamint erősíti a hajszálakat a hajtöredezettség mérséklése érdekében. A 230 °C-ig terjedő hővédő hatás * elengedhetetlen az olyan hőtermelő eszközök által okozott károk elkerüléséhez, mint a hajszárító, hajvasaló, stb.
2023.09.08. 11:20
Nagyon szeretem, nem nehezíti el a hajat, nagyon jó az illata és puhább tőle a hajam. Többször vettem már újra
2023.01.06. 09:39
Jó az illata, könnyű felvinni, nem nehezíti el a hajam, egyáltalán nem rossz, nem tudok rá rosszat mondani, de valahogy mégse lett a kedvencem.
2022.07.22. 05:47
Olyan hővédőt kerestem, ami nem spray mert valahogy jobban szeretem a krémeket. Szupi illata van, a hővédelmet elhiszem, nincs rá bizonyitékom :) Mivel olajos, nem teszek sokat, de nem nehezítette el a hajam. Azért önmagában szerintem nem csoda de jó termék.
2022.07.04. 19:12
Minde hajmosás után a nedves hajamba masszírozom az illata isteni!Szuper h hővédő hatása is van így egy termékkel le van tudva az ápolás és hővédés egyben!Kislányom hajára is használjuk most nyáron a medencézések alkalmával( mindennap nem mosom meg a haját medencézés után) minden este belemasszírozom a hajába és nagyon puha lesz neki nem szárítja ki a klóros víz!Újravevős lesz nálunk!
2022.06.14. 12:25
Ahh, imádom. Az itteni jó vélemények miatt vettem meg. Nagyon szeretem használni, könnyebben tudom a hajam kifésüli és az illata egyszerűen elvarázsol 😍
2022.01.29. 15:14
Amennyire nem szeretem az YR arc- és bőrápoló kencéit, a hajcuccaikért totál odavagyok - nagyon jó ez a kis hővédő hajtej, nagyon szeretem. Kellemes állaga van, megfelelő mennyiségben nem nehezíti el a hajam, puha lesz tőle. Pici olajat mindig rakok hozzá és nedves hajra viszem fel. Nem egy erős cucc, a nagyon károsodott hajammal csodát önmagában nem csinál, de szerintem egy normál állapotú hajra teljesen elég lehet ez a kis kence. Újra fogom venni.