Hajápolók

Yves Rocher Kifésülést Könnyítő Spray

3.2
Hozzáadva 2014.04.14.by

rekag

• Hársfavirág tartalmú kifésülést könnyítő spray.
  • Parabén-, szilikon- és mesterséges színezéktől mentes.
  • Száraz és nedves hajon is használható.

2014.10.11. 17:06

csak az illata miatt kellet de hamar befejeztem a fújkálását mert csak vizezte a hajam és ragacsolta. viszont a mellékhelységben szuper illat volt. Ha gyártanák tuti vennék bár oda kicsit drágának tartom de az illata csodás.

2014.08.11. 08:33

Én semmilyen hatást nem vártam tőle- szerencsére, mert nincs is- egyértelműen az illata miatt vettem meg. A hársfavirág illat a kedvencem. Ha valaki tud olyan parfümöt, ami ilyen illatú, akkor kérem árulja el! Ennek ellenére, ha hajra való termékként kell pontozni, akkor max. 2-est kap. Nekem balzsamozás után is gubancolódik a hajam. Kész rémálom kibontani. Ez a termék pedig semmit sem csinált ezzel.

2013.12.04. 20:32

Mikor még hosszú hajam volt, ez minden hajszárítás előtt elengedhetetlen volt, ha gubancmentességet szerettem volna :)

2013.09.13. 06:27

Nekem nagyon bevált, könnyen kifésülhető a hajam tőle, nem lesz ragacsos a hajam, az illata isteni. Én használok előtte balzsamot és pakolást is, szóval eleve nem gubancos a hajam, talán ezért is elegendő nekem a kifésüléshez ez a spray.

2013.08.13. 14:09

A kifésülést nem segíti, ezért semmiképpen nem adhatok neki 4-5 csillagot, de az illata isteni, nagyon szeretem a hársfavirág illatát, még az is lehet hogy újra megveszem.:) Testpermetnek is jó, nem ragacsos.:)