Tusfürdők

Hozzáadva 2016.01.30.by

médea

Limitált kiadás.

2015.07.26. 14:15

Jaj mennyire szerettem az illatát! Nekem ez maga a nyár! Az állaga is nagyon jó, finom krémes, nem szárít. Remélem visszahozzák valamikor.

2015.01.26. 22:53

Ajandekba kaptam, illatra nem az en stilusom, de sajnos allergias is vagyok ra. Ahogy hozzaert a boromhoz, piros kiuteses lettem, es viszketni kezdtem, nehezen nyugodott meg utana a borom.

2014.07.22. 18:12

Most szedtem elő a szekrényből, nyárra tartogattam ezt az illatot, mert nekem egy régebben kapható jégkrémre emlékeztet az illata amit kislánykoromban gyakran ettünk a szünidő alatt! :)Az illat miatt nálam maximumot érdemel, egyébként egy átlagos, jól habzó tusfürdő, ami engem nem szárít.

2014.01.25. 20:58

Hidratálta a bőrömet, nekem épp elég volt nem kellett testápoló utána. Az illata miatt adok maximális pontot, imádtam.

2014.01.15. 23:51

A nyáron használtam a mini változatát ennek, illetve a piros-bogyós gyümölcsös típusnak is :) Elhasználtam mindkettőt, és úgy emlékszem, talán ennek az illata tetszett jobban, de picit szárította a bőröm, úgyhogy nem vásároltam belőle nagyobb kiszerelést...néha azonban hiányzik az illata :)

2013.10.23. 08:40

ajándékba kaptam, nagyon finom illata van, bár lehetne egy kicsit intenzívebb. elég sokáig megmarad a bőrömön, nem szárít, de sokkal puhább sem lesz tőle. nem rossz. az illatát szeretem :)