Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Ragyogást Adó Lifting Folyékony Arcápoló

Hozzáadva 2020.08.05.by

HubertusB

E növényi kollagénnel gazdagított folyékony arcápoló hidratálja az arcbőr és a nyak területét, azonnali ragyogást nyújtva. A ráncok azonnal csökkennek. 1 hónap alatt a bőr megerősödik, a vonások feszesebbé válnak. Használja minden reggel az arc- és a nyak területén.

• Több mint 98% természetes eredetű összetevőt tartalmaz
  • Ásványiolaj-mentes termék.
  • Újrahasznosítható üveg.
  • Fenntartható erdőgazdálkodásból származó karton csomagolás.
10 500 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.12.10. 09:49 - 2022.12.10. 09:48

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Kicsit tartottam tőle, mert "testesebb", krémes állagú szérum, féletm, hogy zsírosítja a bőröm vagy ránehezedik. Nem ez történt, valóban friss, üde kinézetűvé varázsolja a bőrt, nagyon hamar beszívódik. Önmagában is jó sminkalap, de én télre a sorozat nappali krémjét használom rá. Nagyon jó alapot ad a sminkhez, nem zsírosít, de jól táplálja a szárazabb részeket. Nagyon sok mindent kipróbáltam a márkából, nekem nagyon érzékeny a bőröm, de ezek egyike sem okozott semmi kellemetlen hatást. Ez a szérum se okoz se kipirosodást, se pattanásokat. Érettebb, vegyes bőrre nappali hidratálóval remek, nem túl szilikonos, inkább tápláló. Sok szérum a rengeteg szilikon "blur" hatásával mutatja fiatalabbnak a bőrt, ez nem, ettől üdébb, tápláltabb lesz, egyenletesebb bőrszínt ad, ami nekem különösen fontos, de nem diszkógömb az ember arca. Nagyon megszerettem, elég kiadós, egy bő hónapja használom mindennap 2-3 pumpálást reggelente és még legalább 2 hónapra való maradt, tehát kiadós is. Mindenképp újra fogom venni.

2020.10.26. 11:13

Kombinált bőr
Bőröregedés

Ez a termék nekem a Mac strobe cream egy az egyben csak Yves Rocher márkanév égisze alatt.Hidratál, van egy halvány rózsaszín irizáló fénye, személy szerint a pumpás adagoló nekem jobban tetszik.