Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yves Rocher Regeneráló Sampon

3.9
Hozzáadva 2019.12.27.by

fiona

Táplálja a haj rostjait és megerősíti a haj szerkezetét, hogy makacs fürtjei fénytől ragyogó, lágy, könnyen fésülhető hajzuhataggá változzanak.

Szilikonmentes formula, amely nem nehezíti el a haját.

2020.09.23. 11:25

Évekig használtam ezt a sampont a balzsammal és az éjszakai hajápolóval együtt. Remekül ápolta a hajam, viszont a fejbőröm nem szerette, kiszárította és nagyon viszketett tőle. Sok időbe telt mire rájöttem, most is épp más márkával kísérletezem. A balzsamját megtartottam, mert jót tesz a hajamnak és mivel csak a hajvégekre kenem, így nem irritálja a fejbőröm.

2020.06.03. 12:14

Sajnos nekem ez sem vált be, hiába használtam a balzsammal együtt, száraz, kifésülhetetlen volt tőle a hajam. Az illata az egyetlen pozitívum, nagyon kellemes és sokáig megmarad. Csalódott vagyok, és biztosan nem kísérletezem tovább a márka samponjaival.

2020.03.18. 09:21

Nagyon finom illata van. Könnyen habzik. Az én hullámos hajammal csodát tesz. Sokkal kezelhetőbb tőle a hajam. A balzsamjával együtt remekül működik. Én nagyon szeretem.

2019.12.30. 17:07

Jaj, nem, nagyon nem! Ha jól emlékszem, én is vásárlás mellé kaptam ajándékba, de bár ne ezt választottam volna. Mostanában próbálok kíméletesebb samponokat használni, hogy ezzel kompenzáljam a kétnaponkénti hajmosást, ezért esett erre a választásom. Nehezen habzik fel, sok kell belőle ahhoz, hogy tisztá(bb)nak érezzem a hajamat. Nekem nem tisztít eléggé, másnap délelőttre már úgy néz ki a hajam, mintha meg se mostam volna. A balzsamját szeretem, de ezt a sampont nem szerettem meg.

2019.12.30. 14:38

Már lassan egy hónapja használom és meg vagyok vele elégedve. Nem tesz csodát de jól tisztít és finom az illata.

2019.11.17. 08:53

Ezt a sampont sokszor újravettem, de csak az illata miatt, mert az hihetetlen finom, viszont mindig felválta használtam más samponokkal, mert már hajmosás utáni másnap vakaróztam tőle, kicsit korpás lett tőle a hajam.