Yndre
Ragyogásfokozó alapozó.
2023.11.24. 10:47
Csodás alapozó, annak akinek nem túl problémás a bőre. Enyhe fedésű, egységes, egészséges arcszínt ad. Tartós, egész nap kellemes viselet. Szinte láthatatlan, természetes hatású. Rengeteg márkás alapozót kipróbáltam már, ez a TOP 3-ban biztos befutó.
2021.04.17. 16:33
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, jó ideje használom. Szép egységes bőrt eredményez, viszont ajánlatos lefixálni, mert kicsit ragacsos érzet marad utána. De úgy nekem már tökéletes, és sokkal tartósabb is : )
2020.12.06. 18:01
Nagyon érdekelt ez az alapozó.Vadászok minden olyan sminktermékre ami ragyogást hirdet, üdébb kinézetet ad. Leírás alapján számomra ez lehetett volna a tökéletes alapozó, de nem lett az.Először is felkenés után az én arcomon enyhén mattra szárad már itt megbukott a ragyogás fokozás de ez még nem is lenne baj.Akkor nincsenek általában bőrhibáim, de sikerült ezt az alapozót kipróbálnom éppen akkor amikor volt az arcomon néhány aprócska pattanás amit szépen ki is hangsúlyozott. Felkenéskor úgy gondolom, hogy okés de közelsem egy 5 csillagos termék. Viszont felkenés utan kb egy óra múlva, mintha felszívodna és nem tetszik az összkép amit mutat. Ha drogériás termék lenne akkor se érdemelne 2 csillagnál többet, igy meg pláne nem amennyibe kerül.Az illata az jó volt, bár aki nem szereti a parfümös sminkeket annál valószinű ez is egy negatív tulajdonság lesz.
2019.01.22. 16:21
A bőrkép amit ad szinte tökéletes, még órák után is, púderezgetés nélkül is. Könnyen és gyorsan eldolgozható, nem foltos. Az illatát annyira nem kedvelem, de még belefér. Az egyetlen problémám vele, az az, hogy kopik.Oké, tél van, az állam hozzáér a kabáthoz, esetleg megtörlöm az orrom és volt alapozó, nincs alapozó.... Vegyesek az érzéseim, tavasszal újra előkerül majd. 4csillag, mert ennyi pénzért ilyen kopást nem engedhetne meg magának.
2018.09.27. 09:09
Évekig ez volt a legjobb alapozó, amit ekcémás bőrre tudtam használni. Nincs nagyon durva fedése, természetes, gyakorlatilag olyan, mintha filtert rakna az arcodra :) nagy bőrhibák elrejtésére nem alkalmas. Én nagyon szerettem, normál vagy szárazabb bőrre a legeslegjobb választás, megéri az árát.
2018.04.18. 06:02
Nagyon jó kis alapozó annak, aki természetes hatást szeretne.