Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Szappanok
Lelőhely: Arioso virágbolt, online

Zador Rose Soap

4.2
Hozzáadva 2016.01.08.by

laryah

160 g

Nyugtató illata egyet jelent a bizalommal. Szeretetteljes hangulatot teremt. A lélek mellett a bőrűnknek is hálás tápláléka: antioxidáns hatásának következtében véd a korai öregedéstől, segít helyreállítani a napsütés okozta károsodást. Bár valamennyi bőrtípus ápolásához kiváló, a száraz, érzékeny, dehidratált bőr legjobb ápolója az öregedésgátló ápolásban is nagyon hatékony hévízi termálvíz és gyengéden tápláló shea vaj tartalmának köszönhetően.

2022.04.05. 16:42

Átgondolatlan impulzív vásárlás során került hozzám ez a vegyipari termék (mindjárt megmagyarázom). Elképesztően gyönyörű a csomagolása, kellemes volt az illata, és bár az árat kissé túlzónak éreztem, elcsábultam. Otthon megnézve az összetevőkkel szembesültem/ledöbbentem, hogy MOST KOMOLYAN: 2022-ben még mindig van olyan, aki pálmaolajból készíti a szappant? A többi összetevő is egy silány minőségű, olcsó diszkontáruház sajátmárkás termékét idézi, ezért a nagy csalódottság. Sajnos a fentiek miatt egy csillagnál nem tudok jobbat adni.

2021.08.16. 18:42

Minden Zador szappanba szerelmes vagyok. Az egész fürdőszoba és én is illatozom miatta. Szerelem.Nem szárítja a bőrt és megfelelően visztít.

Utoljára szerkesztve: 2021.03.16. 19:04 - 2021.03.16. 19:01

Isteni illata van, az egész fürdőszoba rózsa illatú kb 3 hétig. Drága de sokáig elég. Szerintem a csomagolása nagyon szép.Nem szárít, kellemes a bőrnek.A használat vége felé elkezdett töredezni, mint a régi szappanok vagy a mosószappan, az nem tetszett.Ez kissé levon az értékéből, ennnek ellenére újra vettem, mert isteni az illata és élmény volt használni. Most fogom kibontani a másodikat, ha elhasználtam beszámolok róla.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.22. 18:19 - 2020.02.28. 22:03

2020. február 28: Ez egy SZAPPAN minden marketinges mellébeszélést mellőzve. Igaz hogy jól habzik, de nem olyan krémes a habja mint egy tusfürdőnek. Egy szó mi nt száz: egy szappanhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon megnyerő az igényes luxuscsomagolás, a kiválasztott helyeken történő értékesítés és tényleg nagyon finom az illata ami fürdés után is megmarad.Nem szárít annyira mint egy átlagos pár száz forintos szappan, de akinek érzékeny a bőre azt egy picit szárítja. Jó termék, nagyon kellemes és exkluzív az illata de a marketingje túl van tolva, gondolom ezért is ilyen az ára. Túlságosan is többet akarnak belebeszélni egy mindennapi fogyasztási cikkbe.2020. március 22:Kb. elfogyott a szappan pedig naponta használtam testre és arcra is. Hozzá kellett szoknom hogy nem olyan mint egy tusfürdő, de nagyon sokat javított a bőröm állapotán az elmúlt egy hónapban. Nincs ekcémám, kiütésem, száraz részek és az arcbőrömön is javított szemmel láthatóan. Az illatához már hozzászoktam így az kevésbé feltűnő. Ajándékba is vásároltam belőle már ugyancsak rózsást és a jövőben is tervezek ajándékba adni belőle. Nagyon jó termék összeségében!

Utoljára szerkesztve: 2018.12.09. 10:53 - 2018.10.22. 11:21

Aaannnnyira isteni illata van! Már ki akartam próbálni más illatban is, de nem tudok elszakadni ettől. Egészen más, mint a legtöbb szappan, nagyobb, máshogy habzik, nem szárítja a bőrt, mégis minden kézmosás után megvan a tisztaság érzés. A csomagolás és az összetevők már csak hab a tortán. Napi többszöri használattal is sokáig bírja.Update: Le kell vonjak egy csillagot. Kifogtam egy rosszabb minőségű példányt, ami szinte kővé vált, miután kb a negyedét elfogyasztottuk. Az elején habzott, most már nem. Nem akciósan vettem, a papírja szerint 2020-ig jó, nem tudom, mi történhetett, de ilyen árkategóriánál ezt nem tartom megengedhetőnek.

2015.12.29. 19:07

Imádom a Zador szappanokat! Mesés az illatuk és még télen sem kell testápolót használnom, mert megfelelően hidratálnak. Más szappanokkal ellentétben tényleg krémes a habjuk és meglepően lassan fogynak, így megéri beruházni rájuk. Eddig 4 félét próbáltam és ajándékba is adtam már - nagy sikert aratott :)