Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Zador Winter Spirit Szappan

Hozzáadva 2018.10.20.by

Nena

160 g

Különleges fahéj, narancs, szerecsendió, szegfűszeg és reszelt citrom illatával szívmelengető aromába burkolja tesünket, lelkünket. A szappanban lévő kíméletes és ápoló növényi olajak gazdagon táplálják a bőrt. A világörökség részét jelentő gyógyhatású hévízi termálvíz és kiváló minőségű shea vaj tartalmának köszönhetően a téli hideg és a fűtött lakások levegője által kiszáradásra hajlamos bőrt megnyugtatja, és segít helyreállítani annak természetes szépségét. Az aromaterápiás hatással is bíró, különleges arany csomagolású ZADOR szappantól nem csak a bőrünk, hanem a lelkünk is jókedvre derül.

2022.10.20. 05:55

Ez a 2. Zador csalódásom. 😢 A paprikáshoz hasonlóan ez is csodás illatú, szépen, krémesen habzik, de már használat közben is csíp, viszket tőle a bőröm. Kár érte, igazán különleges illata van, viszont ha utána testápoló nélkül nem lehet meglenni, mit sem ér.

2021.08.16. 18:43

Minden Zador szappanba szerelmes vagyok. Az egész fürdőszoba és én is illatozom miatta. Szerelem.Nem szárítja a bőrt és megfelelően visztít.

2020.03.21. 21:54

Mesébe illően gyönyörű a csomagolás, és a szappan is szép. Illata viszont alig van,en sokkal intenzívebb és áthatóbb illatra számítottam. Hatása semmi extra, kb mint bármelyik kímélőbb szappané. Ár-érték arányban iszonyúan nem éri meg, de ajándéknak gyönyörű, ezért a 3 pont.

2017.03.18. 21:10

Karácsonyra lepett meg a párom egy díszdobozos szettel,a másik szappan a levendula illatú volt. A csomagolás engem teljesen levett a lábamról,mind a doboz,mind pedig a szappanokon lévő csomagolóanyag mesés és nagyon minőségi,igazi luxusérzetet kelt.Nagy várakozással tekintettem a szappanok kipróbálása elé,de érzéseim vegyesek.Mindkettő illata kellemes,bár érdekes módon csak akkor éreztem igazán az összetevőket,mikor a szappanok eltörtek.Merthogy eltörtek.És nekem ez a halálom.Mikor milliónyi mütyür darabkával kéne tisztálkodnom. Habzásuk is igencsak szegényes,bár tény és való,hogy a bőrt puhává teszik és engem egyáltalán nem szárítottak.Az áruk viszont a minőségükhöz képest horror,a Rossmann saját márkás babaszappanja sem teljesít hozzájuk képest alul és 170 Ft körüli áron lehet hozzájutni.2 csillagot adnék,de a csomagolás miatt legyen 3. Magamtól biztosan nem venném meg őket.

2017.01.05. 19:51

A díszdoboz a fürdőszobai párától sötétkék festéket eresztett, elég kiábrándító, jól összekent mindent. Illata vegyszeres, esetleg egy kis fahéjat érzek maximum. Semmilyen aromába nem burkolta a lelkemet, mint a leírásában szerepel. A fahéjat is csak a legnagyobb jóindulattal érzem, inkább olyan semmilyen de lúgos "illata" van. De legalább nem irritál...Indokolatlanul drága is, ezt bármelyik szappan tudja.