Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Oblonszky
Illatjegyek: körte, tubarózsa, tonkabab
2025.03.31. 13:05
Számomra nagyon különleges édes-virágos illata van, már többször újravettem. Tartóssága közepes, estére már elillan teljesen. Ugyanakkor az árához képest nagyon jó termék, a kis kiszerelést magammal víve napi +1x újrafújva nekem tökéletesen megfelelt. Ruhán nagyon sokáig megmaradt az illata.
2024.07.26. 23:34
Kellemes virágos- édes van de számomra van benne valami kis különleges, kifejezetten finom illat. Valóban nem a legtartósabb de ilyen árban lévő parfümnél erre lehet számítani. Nyárra - tavaszra jó választás
2024.03.03. 12:19
Kellemes, virágos illatú parfüm. Nagyon erős eleinte, de sajnos azt tapasztalom, hogy gyorsan elillan. Ezért az árért egynek elmegy, tavasszal jó használni. Nekem őszintén szólva egyáltalán nem hasonlít a Good Girl-re. :)
2024.03.02. 19:46
Nagyon szeretem, sokan dicsérik rajtam, én nem érzem annyira tartósnak, de ennyi pénzért, ám legyen :) illatát tekintve, valóban jó kis dupeja a good girlnek, de nem a legjobbja, mármint maga az illat szuper, de vannak olyan dupeok, amik 100%ban hozzák a good girlt, erre azt mondanám, h 90-ben. De ettől még nagyon szeretem, dögös kis illat.
2024.02.01. 11:48
Huhh hát nem a kedvenc illatom, ajándékba kaptam. Ennyi pénzért tartós de nem az a tipikus édes virág vagy vanillia illat ami nekem tetszik, számomra túl erős.
2023.02.14. 14:12
Nagyon kellemes, de erős illat. Nem túl tartós, viszont ezért az árért valóban kiváló CH Good Girl dupe. Mindig ott lapul az asztalomon a kis görgős verziója.