Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
zoraima
Megjelenés éve: 2023
Illatjegyek: tangerin, bergamott, narancsvirág, tömjén, jázmin, levendula, fekete vanília, tonkabab, vetiver, ámbra, pézsma
2025.04.04. 13:48
Tudom, hogy winter meg minden, de most éreztem meg kolléganőmön, muszáj volt vennem egy 30 ml-eset. Nekem nagyon különleges illat, a sima Golden decade -et nem szagoltam még, de ez ütős. Van benne egy kicsit pasis vonal, unokatestvérem a 2000-es években volt huszonéves pasi, én akkor tizenéves. Ez az illat azt idézi fel, mikor náluk nyaraltam, ő este ment bulizni,kikerázva, illatfelhőben. :D Neki voltak ilyen édesebb parfümjei. :) De mindezzel együtt ez egy nagyon elegáns, nőies illat, de én különleges alkalmakra mentem el ezt magamnak, hétköznapra szerintem sok lenne.
Utoljára szerkesztve: 2023.09.11. 15:34 - 2023.09.11. 15:33
Nagyon hasonló a sima Golden Decade illathoz, talán leszáradás után púderesebb, édesebb, melegebb. Nem jön ki rajta annyira a levendula, inkább a tonkabab elviszi egy édeskésebb, púderesebb irányba. Nagyon tetszik mindkettő, remélem, a Winter verzió is az állandó kínálat része marad.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.