Ziaja

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szaszdorek, az összetevőket feltöltötte: Stgns, Módosítva: 2019. március 8.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Tisztító folyadék tengeri algákkal/micellás 30+

Gyengéden tisztítja a bőrt, eltávolítja a faggyút és sminket. A bőr vízvesztését megakadályozza, a bőrirritációra enyhítő hatást gyakorol.

pH semleges, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Tiria

Beresnetikva

2019. március 16.

Sminkeles elott arc tisztitasra hasznalom, arra a celra kivalo. Nem hagy ragacsos illatot nagyon szep piha borom lesz tole

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 16.

Reni666

2018. szeptember 13.

Nekem nagyon bevált !!!
vizállo sminket is leszedte :
Hidratál.nem irritált .
nagyon szép lett a bőröm töle .
Olcsó . teszi a dolgát .

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. szeptember 13.

Nekem nagyon bevált !!!
vizállo sminket is leszedte :
Hidratál.nem irritált .
nagyon szép lett a bőröm töle .
Olcsó . teszi a dolgát .

beautysecretsfromnora

2017. január 2.

Mikor elfogyott a Garnier micellás vizem használgattam egy ideig sminklemosásra is, de inkább arra jó, hogy reggel áttöröljük vele az arcunk, mert a szemsmink alapos lemosásához elég sokat el kell használni belőle.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 2.

Irish

2016. október 22.

Az arckrémjével együtt használtam, hátha úgy hatásosabb lesz az eredmény, de kb. semmi nem történt. Ennyi erővel vízzel is moshattam volna arcot.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. október 22.

csillu

Bőrprobléma: Bőröregedés
2015. július 1.

Sminkeltávolításra és arctisztításra vettem, ahogy micellás vizek esetében ez lenni szokott. A sminket épphogy leszedte, a szemem nagyon csípte, pedig nem vagyok érzékeny ilyesmire. Az arcom ragadt. Egyáltalán nem volt kellemes érzés. Meglepett ez a sok pozitív vélemény, úgyhogy még adok esélyt neki. De egyelőre nagyon nem győzött meg.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. július 1.

Rure90

2015. március 11.

Nagyon jól tisztít. Hamar lehozza a szennyeződést, és a sminket is. Első micellás vizem, így nincs viszonyítási alapom. Tényleg kissé ragad, de ha megszárad, elillan a ragadás, és pihe-puha lesz az arcom. Nem gyullad be tőle az arcom, és nem is okoz (több) pattanást. Kissé mintha felfrissítené az arcomat, pedig most többet dolgozok, és nyúzottabb képpel kéne kinéznem, de pont fordítva, üdébbnek nézek ki. Lehet, hogy újraveszem, mert semmi negatívumot nem tudok mondani. Igaz, inkább a hivatalos internetes shopjukból fogom megrendelni a termékeiket, mert ott több a kínálat és az ára is kellemesebb..

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. március 11.

CandyCurses

2014. július 6.

Annyira nem rossz, de a Biodermához hasonlítva ragad tőle az arcom, és nem tisztít elég alaposan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 6.

joouyee

2014. április 6.

Problémás bőrömön nagyon kellemes. Nem tudom pontosan leírni a hatását, de összességében szebb lett tőle az arcbőröm, sminklemosónak is használom és nem szárítja a bőrömet sem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. április 6.

dda

2014. március 2.

sima arclemosónak használom, ill. használtam, mert éppen kifogytam, de újra fogom venni, mert ugyan azóta sem tudom, a micellássága miért jó nekem, de érzem, hogy tisztít, közben mégsem alkoholos, mégsem szárít és mégsem leszek ragyás tőle. amire nekem kell, hogy az út porát és a maradék bb-t leszedje, arra tökéletes, és ajánlom szeretettel

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 2.

Enik

2014. január 4.

2. flakont használom és nekem nagyon bevált. Nem ragad tőle a bőröm, kellemes friss érzetet nyújt. Szerintem ezt nem is lehet használni szemfestéklemosóként, arra vannak külön termékek. Elégedett vagyok a termékkel!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 4.

Hidratálók: Glycerin, PEG-8, Propylene Glycol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Butylene Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Panthenol

Kókuszból előállítható gyengéd felület aktív anyag, tisztító szer, habzás elősegítő. Elsősorban arclemosókban, arcradírokban és borotválkozókrémekben találkozhatunk vele. A készítményeknek "csúszósságot" ad, aminek köszönhetően kellemes lesz a lemosót az arcra kenni. Gyengédsége és nem irriáló tulajdonsága miatt gyakran használt bébiknek és érzékeny bőrűeknek szánt termékekben is. (Forrás: truthinaging)

Glycerin h 0 0

A PEG a polyethylene glycol rövidítése. A PEG-8 egy vízmegkötő anyag. A kozmetikumokon kívül fogkrémekben is megtalálható.

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

A sárgásmoszatok törzsébe tartozó faj kivonata. Alga féle, mely a CosIng besorolása szerint bőrvédő összetevő. Az algakivonat a kozmetikumokban sűrítő anyagként, antioxidánsként és hidratáló, vízmegkötő anyagként használt. Részletesebb információ az algákról a kozmetikumokban a cosmeticscopon.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Tartósítószerként használatos gomba- és baktériumölő hatása miatt. Formaldehidet bocsát ki magából.

A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Tovább keverhető tartrazinnal, hogy gyönyörű zöld árnyalatokat kapjunk. A CI 42090 biztonságosnak tekinthető a bőrön és a hajon való használatra, és nem jelent kockázatot, hacsak nem nyelik le vagy légzik be (pl ajkakon használt termékek vagy parfümök esetén). Ezen kívül bőrirritációt és bőrpírt is okozhat a festékekre allergiás embereknél (forrás).