anastasia
Eltávolítja a halott hámsejteket és elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását. Előkészíti a bőrt a további kozmetikai kezelésekre. Simítja és puhítja a bőrt. Enyhén ragyogóvá teszi a bőrt.
Szilikon, ásványi olaj és illatanyag mentes.
2022.05.06. 11:17
Nem irritálja a bőröm, amikor felkenem akkor ilyen meleg-bizsergető érzés. Én meg úgy nem próbaltam, hogy csak simán a kezemmel mosom le, a dm-ben lehet kapni ilyen arclemosó szivacsot (1 kerek 1 csepp alakú, van sárga és rózsaszín is, szárazon full kemény, vízzel ha megszívja magát nagyon puhi), azzal szoktam körkörös mozdulatokkal fokozatosan vízzel leszedni, utana egyszer átöblítem a bőröm és alaposan hidratálok, nekem így bevált- bár gondolom ez már, ha gyengéden is csinálom, kissé fizikai hámlasztás is.
Utoljára szerkesztve: 2020.06.17. 16:42 - 2020.06.17. 16:41
Fincsi gyengéd peeling, nem irritál, de érezhetően simább lesz utána a bőr :) az orromon lévő mitesszerekkel sajnos azért már nem bánik el, illetve lemosni is kicsit nehézkes, direkt az esti double cleansing előtt használom háromnaponta.
2020.03.04. 16:47
Jó kis peeling ez, finoman hámlasztja a bőrt. A gyengébb peelingek fajtájából való, de jól kiegészíti a bőrápolást, érzékeny bőrre is jó. Az állaga valahogy nem a kedvencem, kicsit sűrűbb. Az ordinary sokkal jobban bejött.
2019.08.21. 21:07
Sima és puha lesz a bőröm tőle. Nem irritált, a hámlasztóval felváltva használom.
2019.05.02. 13:57
Az utóbbi időben minden irritálta az arcbőröm, ezért beruháztam egy ilyenre. Nem irritálja a bőröm, kellemes amikor fent van, jó az illata. De olyan semmilyen. Nem lesz puhább, sem tisztább a bőröm. Eddig 1-2-szer használtam, tovább kísérletezem vele és remélem majd pozitívan csalódok, de egyelőre ez így 2 csillag.
2019.02.06. 18:23
Tesztelésre kaptam a kecsketejes enzimes peelinget, de az elsősorban a túlzott illata miatt használhatatlan volt az arcomra. Ezért vásároltam ezt a terméket, hogy kipróbálhassam, mert kíváncsi voltam. Nem irritál, ez pozitív, nem okozott pattanást sem. Puhítja a bőrt, lemosni ezt is macera, nekem kell utána géles lemosó. Alkalmanként használom.