Tusfürdők

Ziaja Shower Gel Redcurrant Tusfürdő Gél Ribizli Kivonattal

4.7
Hozzáadva 2024.04.22.by

mamakillav

A formula 95% természetes eredetű összetevőkből készült, mely gyengéd a bőrrel és óvja a környezetet. Természetes inulin és fruktóz hozzáadásával készült, védi a bőr mikrobiomját és fenntartja a természetes pH-egyensúlyát. Hidratálja, simítja és kondicionálja a bőrt. Édes, lédús ribizli aromájával hat az érzékekre. Gyengéd és természetes összetevőinek köszönhetően még a legkisebbek bőrének tisztítására is alkalmas. Gazdaságos családi kiszerelésben kapható. A Ziaja új termékeit a környezettudatosság jegyében úgy hozták létre, hogy a tusfürdők könnyen öblíthető formuláival minimalizálják a vízfogyasztást. Cél a fogyasztók tudatosságának növelése a mindennapi tevékenységek során, mint például a fürdés vagy a hulladékgyűjtés. Ilyen könnyen hozzájárulhat Ön is az egész ökoszisztéma védelméhez. Vegán termék.

2024.07.31. 19:25

Nagyon kellemes az illata ennek az áttetsző, géles tusfürdőnek. Viszont amennyire erős az illata mosakodás közben, utána abból alig marad valami a bőrön. Habzani szuperül habzik, de azért nekem ehhez kell szappan is, hogy igazán tisztának érezzem magam a fürdés végére.

2024.07.31. 12:21

Nyáron tökéletes, a citrusos illata mindig felfrissít. Imádom, kedvencem lett.

2024.04.23. 12:58

Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon erőteljes gyümölcs illata van, az sem lenne ennél erősebb, ha egy dézsa ribizlibe feküdnék bele. Nekem ez abszolút átjön. Nem okoz irritációt, mindig friss leszek utána, bár én alapból 2-3x mosom át magam fürdéskor. Szerintem a dolgát nagyon jól teszi, habzik, tisztít, viszonylag sokáig elég, én imádom.