Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

1 vélemény
Hozzáadva 2023.05.30.by

nudli

113 g

Esszenciális hidratálást és nyugtató hatást biztosító két célú formula, beavatkozásokat követően, igénybe vett súlyosan száraz vagy irritált bőr számára. Támogatja a bőr regenerációs folyamatait a megújulásban és a finomabb ráncok, vonalak csökkentésében. Gazdag hidratáló faktorai pótolják a lipideket, visszaállítják a bőr barrierjét, míg beta glükán tartalma segít csökkenteni a vörösséget, irritációt.

• Japán kígyószakáll gyökér kivonata: helyreállítja a bőr barrier rétegének működését, ezáltal megakadályozva a baktériumok bőrbe történő bejutását.
  • Mirisztil-pentapeptid-11: támogatja a bőr természetes megújulását és segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését.
  • Exkluzív ZOX12® összetevő: 12 óra hosszan tartó exkluzív antioxidáns kombináció, amely folyamatos védelmet nyújt a káros szabadgyökök okozta behatásokkal szemben.
  • Kolloid zab: segíti a károsodott, száraz, irritált bőr utókezelését, nyugtatását és enyhíti a kellemetlen viszketést.
44 200 Ft-tól

2024.04.30. 22:15

Ajándékba kaptam. Nekem nem volt semmiféle "beavatkozásom(?)", ami után kennem kellett volna, másrészt a bőröm nem száraz és nem érzékeny. Nos, az én bőrömnek ez túl nehéz, tinédzserkorommal vetekedő akne áradatot provokált már 1 hét használattal sajnos. Hidratáltnak tényleg jól hidratált lett a bőröm, nagyon kisimult és fényes - azt elismerem - de milyen áron??? 😭 Csakis olyan embernek ajánlom akinek tényleg száraz a bőre és tényleg volt valami "beavatkozása" és tényleg szüksége is van erre a krémre. Az árát látva itt kaptam egy kisebb szívrohamot és vérzik a szívem, hogy egy ilyen drága terméket nem tudok használni. Emiatt nem fogom lehúzni, mivel "a hiba az én készülékemben volt". Hidratálás 5+* de CSAK AKKOR használjátok, ha TÉNYLEG száraz a bőrötök!