nudli
Esszenciális hidratálást és nyugtató hatást biztosító két célú formula, beavatkozásokat követően, igénybe vett súlyosan száraz vagy irritált bőr számára. Támogatja a bőr regenerációs folyamatait a megújulásban és a finomabb ráncok, vonalak csökkentésében. Gazdag hidratáló faktorai pótolják a lipideket, visszaállítják a bőr barrierjét, míg beta glükán tartalma segít csökkenteni a vörösséget, irritációt.
2024.04.30. 22:15
Ajándékba kaptam. Nekem nem volt semmiféle "beavatkozásom(?)", ami után kennem kellett volna, másrészt a bőröm nem száraz és nem érzékeny. Nos, az én bőrömnek ez túl nehéz, tinédzserkorommal vetekedő akne áradatot provokált már 1 hét használattal sajnos. Hidratáltnak tényleg jól hidratált lett a bőröm, nagyon kisimult és fényes - azt elismerem - de milyen áron??? 😭 Csakis olyan embernek ajánlom akinek tényleg száraz a bőre és tényleg volt valami "beavatkozása" és tényleg szüksége is van erre a krémre. Az árát látva itt kaptam egy kisebb szívrohamot és vérzik a szívem, hogy egy ilyen drága terméket nem tudok használni. Emiatt nem fogom lehúzni, mivel "a hiba az én készülékemben volt". Hidratálás 5+* de CSAK AKKOR használjátok, ha TÉNYLEG száraz a bőrötök!