Lelőhely: Cherry garden

Zoologist Hyrax

Hozzáadva 2020.09.10.by

lazolkov

Sven Pritzkoleit limitált kiadású, 2018-as alkotása.

Fejillat: elemi (kanárifa gyanta), rózsabors, sáfrány, török rózsa

Szívillat: hyrax, jácint, styrax, whiskey

Alapillat: ámbra (borostyán), benzoin, castoreum (hódzsír), civet, pacsuli, szantálfa, tonkabab

$145-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.05.20. 11:31 - 2022.05.11. 10:27

Engem teljesen megvett, a kifújástól az utolsó leheletéig fogva tart. Középidőtől párhuzamos síkon mozog a T-Rex-szel, annak brutalitása nélkül. Minden pillanatban érezni akarom. Nem tudok szép, összeszedett gondolatokat megosztani róla, egyszerűen csak akarom, még nyáron is, pedig nem egy üde, könnyű illat.A tartósságával nem vagyok elégedett.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.27. 14:15 - 2019.02.17. 19:35

Állati siker ez a BORZongtató animális, pézsmás, balzsamos, ámbrás, állati bőrös sikoly!Borsos razzle-dazzle-vel nyíló állati (Procavia capensis - rock hyrax, szirti borz) üvöltéssel robban fel bőrünkön ez a mámorító csodanedű.Az első másodpercben ott terem a szirti borz egy üveg 25 éves single malt Chivas Regal whiskyvel és közli velünk: Itt vagyok, én vagyok, és jó sokáig maradok! Szinte hihetetlen, hogy a kezdeti kétperces sokkból, micsoda metamorfózison megy át a parfüm az elkövetkező hosszú órák során. A Hyraxok az afrikai hegyekben élő, rágcsálószerű kis emlősök, legközelebbi rokonaik az elefántok. Igen, nem tévedés, az elefántok – ez jól látható kis lábikóikon. A hyraceum e szőrös állatkák évtizedek alatt megkövesedett ürülékének tinkturálásából származik, roppant erotikus illata a civet és a castoreum kombinációja. A parfüm egyediségét garantálja, hogy Sven Pritzkoleit a hitelesség érdekében ténylegesen felhasználta alkotásához ezt a fosszilis alapanyagot. Ezáltal először szerepel a Zoologist termékében állati eredetű anyag, viszont ennek előzményeként egyetlen állat sem sérült meg!