Legújabb vélemények
Kenzo Jungle L'Elephant EDP
Jött letarolt mindent.immàr 15 ève .nekem voltak kilengéseim elinte. De 6 ève hűséges lettem.A vàsàrloim mindig mondjàk, hogy az egész boltot betölti az illatom.A Férfiak egytől egyig imàdjàk 3tol 90èvig.A Nőket megosztja.De èn szeretek illat nyomot hagyni magam utàn..nekem Ő az igazi! Remélem èletem vègèig a piacon marad.
Eveline Cosmetics Brazilian Body Moisturizing and Bronzing Body Balm
Nekem nagyon bejött, de szigorúan egyszer kenem, utána pár nap szünet. Csodás színt ad. Nagyon világos a bőröm, egy rétegben pont tökéletes, egészséges, természetes színt ad. Nem foltos, hamar becuppan, csak jól kell eldolgozni.

Neutrogena Hydro Boost Ultrakönnyű Testápoló Gél
Könnyed az állaga, jól szétoszlatható, tetszik az illata, nagyon bevált.
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Meglepően finom, tiszta, hűvös illat. Esetleg csak jellegében hasonlít a Mademoiselle-hez. Sopphie Labbé keze munkáját dícséri. Számomra tipikus elegáns, irodai illat, ami könnyed, nem tolakodó, nem megosztó, de mégis kiemelkedő a mai tömegillatok közül (nem is mai egyébként, 2014-es Chypre illat ) Leginkább tavasz, nyár az ő szezonja számomra, de hangulat kérdése. Szerencsémre rajtam nem dominál a bőr, a pacsulis illatokat pedig kifejezetten szeretem.