ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cocos Nucifera Flower Sugar

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Nem szabványos INCI név. Jelentése: kókuszvirág cukor. A kókuszcukor (vagy más néven pálmacukor) a kókuszpálma virágának nektárjából előállított hagyományos cukor. Jellemzően bőrradírozó termékekben találkozhatunk vele.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.