ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glyceryl Oleate Citrate

Funkciók:

Tisztítószer, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Növényi eredetű összetevő. A gliceryl monoészterek egyike (egy sav és egy alkohol által alkotott szerves vegyület). A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulgeálószerként használatos összetevő (elsősorban víz-az-olajban tipusú emulziókban találkozhatunk vele), és segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát is, de némi hidratáló, bőrpuhító tulajdonsága is van. A truthinaging szerint az összetevő gyakorta használatos a kozmetikumokban illatanyagként, ugyanis mint a legtöbb észternek, ennek is finom illata van. Az összetevőt a National Institutes of Health egy alapos tanulmány során mind az állatokra, mind az emberekre nézve biztonságosnak nyílvánította.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.