Hajápolók

Theresia

2022-ben megújult összetétel!

• Regeneráló hajápoló vaj
  • Igénybevett és töredezett hajra
  • Bio avokádóolajjal és bio sheavajjal
  • Tartósan hidratálja és táplálja a hajat
  • Élettel teli és fényes haj

2023.12.26. 05:08

Nem igazán jött be nekem… túlságosan szárít, gubancos lett a hajam tőle!

2023.11.16. 19:09

Amióta ezt használom hálás a hajam. Töredezett és száraz volt mindig is, de ez a termék átsegített ezen és megvédi a hajamat, puha és fényes lett tőle.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.19. 12:12 - 2022.07.14. 11:58

Az itteni vélemények alapján vettem meg, de sajnos nem vált be. Kiszárította a hajamat, amit egyszerűen utálok mert nem tudok azzal mit kezdeni ha még pluszban száll is tőle. Kísérleteztem vele, próbáltam rövidebb-hosszabb ideig fent hagyni, kipróbáltam vizes és száraz hajon is, de egyszerűen nem akart működni. Az ára nagyon jó és talán más hajtípusra megfelelő termék lehet, de ez ugye egyénenként változik. Nekem nem jött be.

2022.04.17. 20:47

hajmosás előtt teszem a hajamra, rajtahagyom (attól függ, mennyire vagyok lusta, van, hogy fél órát, van, hogy egész éjszakát) és kimosom. szépen puhítja a hajam, elégedett vagyok a hatással. hamvasító sampon előtt különösen jó, mert nem szárad rommá a hajam. jó az illata, de nem marad meg a hajban. 5 csillagot azért nem adok, mert azért gyorsan fogy és nem annyira multifunkcionális, mint ahogy szeretném, hajvégápolónak pl kifejezetten nem vált be.

2022.02.19. 11:27

Megvettem a második tégelyt, és minden bizonnyal rendszeres vásárlója leszek ennek a készítménynek. Ha hajmosás előtt kenem fel a hajamra, az eredmény csodálatosan puha hajkorona, nem nehezíti el a hajam. Hajmosás után viszont nekem már sok, úgyhogy ezt a lépést én kihagyom.

2021.11.01. 20:14

Hajmosás előtt használom, rajta hagyom pár óráig, aztán hajat mosok. Szerintem megfelelően ápol. Kellemes az illata, és természetesek az összetevői, ezért is vettem meg. Hajmosás után szerintem eléggé zsírosítana, én úgy nem merem használni. De összességében elégedett vagyok.