Sminkek arcra

Astor Perfect Stay 24h Alapozó+Perfect Skin Primer SPF20

4.2
Hozzáadva 2022.03.24.by

anonymous

• Ultra-könnyű formula, mely primert is tartalmaz, előkészíti a bőrt, táplálja és hidratálja.
  • Tökéletes fedés olyan könnyedén, hogy szinte nem is érezni a viselését.
  • Érintés- és kopásálló, akár 24 órán keresztül
  • Selymes, krémes textúra, mely egyenletesen oszlik szét a bőrön

Utoljára szerkesztve: 2019.03.22. 10:58 - 2019.03.22. 10:58

Kombinált bőr
Vízhiány

Nekem ez volt a kedvencem, amikor elfogyott és újra akartam venni, láttam, hogy kivonultak Magyarországról. Nagyon szomorú vagyok miatta.

2019.03.04. 17:14

Vízhiány

Nekem világos árnyalata van meg, de vmiért sárgás a hatása. Emiatt nyáron rakok belőle pár pöttyöt és azt elkenem, akkor nem annyira durva. Viszont tényleg eléggé maszk hatása van. Nem igazán ajánlom

2019.01.26. 18:36

Túlérzékenység

Durva fedése van, pont ezért lerobbanthatatlan az arcról nap végén is, nem kopik, viszont ragacsos a finish-e, muszáj egy kiló púderrel tompítani a ragacsosságon. A lejjebb említett disznózsír feeling, rászitált liszttel nem áll messze a valóságtól. Nem mindennapi használatra találták ki, mindezek ellenére én szerettem, száraz bőrön működött, nem emelte ki a száraz foltokat, és a színe is passzolt a rózsaszín tónusú bőrömhöz. (Legalábbis az Astor legvilágosabb "ivory" színkódjáról általánosságban ez mondható el)Száraz bőrűként meg tudtam bocsátani neki ezt a púderrel orvosolható ragacsosságot; ugyanis bazi nehéz olyan alapozót találni, ami nem emeli ki a szárazságot, ami elég világos, és ami mindamellett hogy elég világos, még rózsaszínes tónusa is van :D

2018.11.15. 00:07

Egyenetlen bőrfelszín

A fedése nagyon jó, tényleg mindent eltűntet a bőrömön , viszont rettentően nehéz érzés viselni . Eléggé maszk hatása van,amit a bőröm nem visel el hosszútávon. Fényes tőle az arcom. Korrektornak viszont jó.

2018.11.14. 22:31

Kombinált bőr
Tág pórusok

Szörnyű. Legalábbis alapozónak. Nagyon jó a fedése, ezért én korrektornak használom, ha már megvettem. De ha az egész arcomra akarom kenni, akkor olyan mintha ki lennék maszkírozva. Rettentően maszkhatása van, mint egy próbababa arca. Valószínűleg ez az állagából következik, ami nagyon sűrű. Az illata se kellemes.

2018.08.22. 07:25

Normál bőr

Rajtam sajnos nagyon látszódott, bárhogyan is próbáltam elkenni, mű hatása volt. Próbáltam egy kevésbé intenzív Maybelline-el keverni, így úgy ahogy elviselhető volt a kinézete az arcomon, de biztosan nem veszem újra! Kár érte,mert nagy reményeket fűztem hozzá.