Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Theresia
Igénybevett és töredezett bőrre
Parfümmentes receptúra a hideg ellen. A Balea kézápoló koncentrátumot aktív hideg elleni védelemmel kifejezetten az igénybevett, töredezett kézbőr ápolására fejlesztették ki. Bőrnyugtató hatású, segít megőrizni a bőr hidratáltságát.
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.
2020.12.22. 19:16
Szépek az összetevői, nagyon jól hidratál és viszonylag jól fel is szívódik, viszont szerintem kellemetlen, szúrós szaga van. Ráadásul nagyon nehéz volt kinyomni a krémet a tubusból, olyan volt, mintha folyton be lenne szorulva a levegő a tubusba :/ Én is azt hittem, hogy gyártási hiba,és pont kifogtam egy ilyet de az itt olvasott vélemények alapján ez gyakori probléma pfff...
2019.12.05. 11:11
Egyik napról a másikra a hideg repedezésig szárította a kezem, nagyjából két nap alatt rendbejött ennek a krémnek a segítségével. Az állaga érdekes, nem feltétlenül krémszerű. Pár perc elteltével nem hagy semmiféle kellemetlen érzést a bőrön.
2019.05.07. 16:56
A legnagyobb bajom vele a kiszerelése. Borzasztó kiimádkozni belőle a krémet, először én is azt hittem, hogy csak peches voltam és valaki a boltban kinyomta a felét, de az itt olvasott vélemények alapján úgy tűnik, hogy ennél a krémnél ez a normális. Maga a krém egyébként nem rossz, legjobban az összetevőinek örülök, nem súlyosbítja az ekcémámat. Testes krém, lassan szívódik fel, de korrektül hidratál. Nem egy csoda, de vészhelyzet esetére a táskámban hordtam. A teljesen kirepedezett kezeket nem rakja rendbe, arra ott van a gyógyszertári krém, de szinten tartáshoz és megelőzéshez megfelel.
2018.12.12. 13:06
Tavaly télen használtam, mert a nagy hidegben képes véresre kirepedezni és kiszáradni a kezem... Szóval kellett valami extra jó ápoló krém. Ez bevált, bár nehezen szívódott be, inkább este használtam lefekvés előtt, majd reggel a kézfejemre kentem, úgy kordában tudtam tartani a szárazságot.
2018.10.31. 21:33
Télen használtam, szépen rendbetette a kiszáradt kezemet, viszont nagyon nehezen szívódott be.
2018.06.28. 07:28
Jól hidratál, hamar beszívódik, viszont hogy egy furcsa réteget maga után, ami kicsit kényelmetlenné teszi.