Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
siss
Limitált kiadás
Menta illattal. E-vitamin és méhviasz gondoskodik az ápolásról.
2020.01.05. 00:29
olyan az illata mint a tiktaknak😀 mindig elcsábulok egy-egy ajakápolóra, van itthon vagy ezer darab😛de ez a valaha volt egyetlen amit tényleg el is használtam😀pedig nem vagyok az a nagy kenegetős tipus😛azért csak 4 csillag mert akkor sem egy carmex😅
2018.11.03. 14:41
Nagy kedvenc, jó ideje használom, de még mindig félig van. Ő lett a táskába bedobálós, mert már a boltban megfogott ez a mentás téma. Kellemesen bizsergető érzést és fényt ad az ajkaknak. Egyetlen negatívum, h a felírat megkopott rajta.
2017.12.26. 19:32
Napközben használom néha, ha egy kis ápolást szeretnék adni ajkaimnak. Nem tömény mentol, egész kellemes. :)
2017.08.18. 15:14
Én nem igazán érzem az ízét, az illata is nagyon enyhén érződik. Ezektől függetlenül egy egyszerű ajakápoló közepes hidratálással.
2017.08.07. 08:09
Tavaly vettem, és szépen félre is raktam pár használat után, mert amit az uriage rendberakott, azt ez tönkretette. Mostanában nagyon száradt a szám, szét is repedt, a labello(tégelyes), vazelin, la roche posay, uriage, essence, the body shop; semmi, de tényleg semmi nem hozott javulást. Aztán itthon megtaláltam, gondoltam, rosszabb nem lehet... Fél nap alatt enyhült a repedés miatti fájdalom, másnapra el is múlt, azóta is hidratált a szám, bár nem ilyen reklámpuhaságú meg minden, eléggé hidratált ahhoz, hogy elégedett legyek, így jár az 5 csillag. :)
2017.06.11. 10:37
Imádom az illatát akárcsak a tic-tac, hidratálni nem hidratál, De az illata kárpótol!Valami komoly dolog történhetett hogyha ezt is kivonták a forgalomból..