Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
wishes
A komlókivonat csökkenti a karikák megjelenését, az édesgyökér kivonat, a C-Vitamin és a bambuszkivonat a ragyogóbb tekintet szolgálja, a tárnicsgyökér kivonat pedig nyugtatja a bőrt. Tökéletes fedést biztosít.
2020.11.02. 12:42
Nem ájultam el tőle, egy enyhe fedésű alapozó/korrektor, végül annak is használom el, egész arcra, mert sötét lett az árnyalat. Az tény, hogy nem ül bele a ráncokba és valamennyire egységesíti a bőrt, de én ezt a "brightener" dolgot komolyabban vettem volna.
2018.12.29. 11:05
Szépen eltüntette a szem alatti karikákat, és kapható volt nagyon világos színben, ami plusz pont számomra. Sokáig elég, még mindig van benne, pedig nem mostanában vettem. Azt sajnálom, hogy nem átlátszó az üvegcse, így nem látszik, mennyi van még benne. Az ára nagyon borsos, számomra egy korrektor nem ér ennyit, ezért akkor sem venném újra, ha lehetne még kapni.
Utoljára szerkesztve: 2017.09.06. 16:47 - 2017.09.06. 16:46
Csapjatok le rá, ez kifut és az utódja egy jóval sűrűbb, erős fedésű valami, ami tapasztalatom szerint csúnyán ráncosít és száraz területet csinál sajnos. Ez sokkal-sokkal jobb.
2017.05.25. 19:32
Ezzel a termékkel lettem egyértelműen BB rajongó. Eddig is szerettem a BB termékeket, de ez a korrektor egy csoda. Annyi szem alatti korrektort próbáltam már: MAC, Missha, Yves Rocher, Max Factor, Bourjois, Pupa, Beauty Factory. Ez a legjobb, de klasszisokkal. Nekem nagyon tetszik a bőrömnek. Nem ül bele a ráncokba, nem szárít, nem foltos, nem kopik. Gyönyörűen egységesíti a bőrképet, finoman halványítja a szem alatti karikákat. Hozzáteszem nincsenek nagy elszíneződéseim, így nincs nehéz dolga, de megjegyzem, a többi terméknek is ezen körülmények között kellett volna megbirkózni a feladattal és mégsem sikerült ennyire jól, mint ennek a korrektornak. Jó az INCI-je, jó az állaga, könnyen lehet felvinni. Én ujjbeggyel paskolom el, vagy apró szivaccsal viszem fel, egy kis argán olajjal együtt plusz hidratálásként, én az olajjal is nagyon jól együttműködik. A light to med peach 7 árnyalat tökéletesen passzol a warm ivory bőrömhöz. Kedvezményesen jutottam hozzá egy kedves KM-esen keresztül, te teljes áron is meg fogom venni ha elfogy. Felesleges más termékekkel kísérleteznem. Meg van az igazi,és pont.
2017.03.15. 08:05
A sok lelkes vélemény után nagyon sokat vártam tőle.. de nekem sajnos nem csodaszer :( Hogy fair legyek, valószínűleg hozzám nem passzoló színt (bisque 3) választottunk a sminkessel, az eggyel világosabbról lebeszélt, mondván, hogy az túl világos nekem. Ez viszont "nem csinál semmit", nálam nincs meg ez a "felébreszti a szemet" hatás.. olyan semmilyen maga a szín.. De cserébe nekem beleül egy-egy ráncba. :(
2017.02.03. 10:15
Se egy pöttyben, de többen nem jó nekem :( túl rózsaszínes, fehéres, mikor milyen, valahogy sosem passzol a bőrömhöz, annyira sajnálom, hogy ennyit kiadtam rá. Fel fogom tenni eladásra.