Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Drogáriék, online

Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal Alapozó

4.3
Hozzáadva 2019.03.06.by

CocoSunrise

Még gazdagabb gyümölcsös formula, E-vitaminnal, antioxidánssal és fényvisszaverő pigmentekkel, amik ragyogóbb, egységesebb bőrfelszínt eredményeznek.

2020.05.26. 11:44

Imádom, kedvenc alapozó, rendszeresen újra vásárolom. Szép egészséges finishe van, nincs maszk hatás, nap végére picit atfenylik de egyáltalán nem zavaróan. Őszi- téli időszakban használom.

2019.04.30. 10:09

Én is mintha azt tapasztaltam volna, hogy megváltozott a formula. Mikor először vettem, akkor a kedvenc volt, és életem alapozója, ez 2016-ban volt, aztán tavaly nyáron is vettem és már nem szerettem. Az üveg aljáról a maradékot nem lehetett kiszedni, oxidálódik is nekem kényelmetlen viselet volt. A fedése önmagában nekem kevés volt, de nekem volt is mit elfedni mikor használtam. Lehet, hogy majd újra próbálom, egyenlőre vannak jobbak és olcsóbbak.

Utoljára szerkesztve: 2019.03.05. 14:08 - 2019.03.05. 14:08

Púderrel is hamar átfénylik, drágább, mint a Catrice Hd alapozója és sokkal rosszabb... :/Azért választottam, mert ennek nem láttam olyan erősnek a fedését, de az átfénylés szörnyű, oxidáció után pedig narancssárga a fejem.Kiadja a száraz részeket

2019.03.05. 13:53

Imádom. Hidratáló krém nélkül nagyon kidobja a száraz részeket, de nem olyan nagyon vészes. Szépen igazodik az arcbőrömhöz, egész nap tart, nekem nagyon tetszik az illata. A fedése nem olyan erős, de nekem szerencsére nem is kell, hogy az legyen.

2019.03.05. 13:15

Nagyon tetszett, egy tubussal használtam el, fedése közepes, gyenge. Negativuma, hogy a száraz foltokat nagyon kiemeli az arcomon sajnos.

2019.03.05. 07:37

Többszöri újravásárlás után kedveltem meg igazán! Zsíros, dehidratált és hámlásra hajlamos bőrőmre használom miután azt tapasztaltam, hogy az olajos bőrre való alapozók, csak jobban beleakaszkodnak a száraz foltjaimba és a nap folyamán csúnyán szeparálódnak/kopnak az arcomon. Fedése szerintem közepesnél kocsit gyengébb, de ez azert sem zavar, mert egyel sötétebb árnyalatot használok ami így pont jól illeszkedik az arcomhoz (ha nem tobb rétegben viszem fel). Pirosodásra nagyon hajlamos a bőrőm, ezt persze nem fedi el teljesen, de a hétköznapokban nem is ez a célom. Gyönyörűen ragyogóvá teszi az arcot és egy rétegben szépen eldolgozható és nem kelt maszk hatást. Nekem szükséges egyszer-kétszer púdereznem picit utana. A szín választék nem annyira lenyűgöző, de persze nem is várom el ilyen ár kategóriában. Szépek az árnyalatai, se nem túl meleg vagy hideg tónusúak.