Sminkek szemre

Bourjois Volume Glamour Ultra Care Szempillaspirál

4.6
Hozzáadva 2019.09.22.by

csillag

Érzékeny szemekre és kontakt lencsét viselők is használhatják. Ultra gyengéd.Hypo-allergenic, non-irritant formula.

2020.11.24. 16:39

Vízhiány

El vagyok keseredve, hogy már nem gyártják, és hogy nem táraztam be belőle időben :( Azóta se találtam ennyire jó spirált, még magasabb árkategóriában sem.

Utoljára szerkesztve: 2019.10.30. 17:40 - 2019.10.26. 20:06

Az itteni vélemények alapján döntöttem úgy, hogy beszerzem. Nem csalódtam, nagyon megszerettem! Szép, dús, fekete pillákat lehetett vele varázsolni, a keféje szinte simogatta a szempilláimat, nem irritálta a szemem, és megvolt a "wow" hatás. Mikor mág végre megtaláltam a tökéletes spirált, nem gyártják tovább.. Kár! :/

2019.08.06. 21:24

Normál bőr

Sokszor elcsábulok más szempillaspirálra, de mindig visszatérek ehhez. Jól építhető, szépen szétválasztja a pillákat és dúsít is. Hosszabb pillát szerintem nem csinál, bár nekem alapból hosszúak. Egyetlen ami nem tetszik az a csomagolás, könnyen koszolódik a fehér külseje miatt, bár legalább hamar kiszúrom ha kapható :) Más szempilla spirálját is használtam a márkának, de számomra egyik se volt olyan jó mint ez. Hiába van már több helyen Bourjois termékek, ezt a spirált csak a Müllerben találtam eddig.Abszolut 5* és újra vevős!

2019.06.02. 07:19

Normál bőr

Pozitívum, hogy 2-4 rétegben sincs pókláb hatás, negatívum, hogy kell is ennyi.Könnyen összefesti a szemhéjam. Mikor először megvettem, 3-4 réteg kellett, most, hogy már 2 hónapja használom, már elég a 2-3 is. Akárhogy építem sincsenek tőle drasztikus pilláim (göndörítővel se), illetve nap végére "elszublimál", kevesebb marad a pilláimon, cserébe nem kenődik, nem pereg. Nem irritálja a szemem, bár az nem is olyan érzékeny. Kellemes egy spirál, de nem biztos, hogy újravenném.Öt csillag CSAK AZÉRT mert természetes hatásra kiváló, nem lehet vele nem természetes hatást elérni.

2019.04.18. 14:32

Tág pórusok

Glamour-napokon vettem.Végre egy spirál amitől nem könnyezik a szemem!Jól megmarad a festék a pillákon, bár nap végére egy minimális elkenődést tapasztaltam.

2019.04.12. 22:39

Kombinált bőr

Nagyon érzékeny a szemem azért választottam ezt a sensitive valtozatot. Nem bantam meg mert tenyleg nem irritalja a szemem de nagyon semmitmondo amikor felkenem, ndm vesz fel az ecset eleg festéket. Mintha nem is spiráloztam volna ki a szempillam. Emiatt nem fogom ujravenni.