Körömlakkok, lemosók

Butter London 3 Free Nail Laquer Körömlakk

3.7
Hozzáadva 2017.03.29.by

knifeofdreams

A Butter London cég ikonikos 3 Free Nail Laquer körömlakkja. A cég termékei nem tartalmaznak formaldehidet, toluolt és DBP-t.

$13.4-tól

2019.02.24. 21:38

Felejtos. Itt nalam nem olyan draga, de a minosege semmivel nem jobb, mint a sima bolti olcso lakke. Revlon, Loreal stb... siman birja tovabb, mint ez. Pattogzik a kormom vegerol mar masnap.

2015.11.25. 10:13

All hail the queen árnyalat van meg. Csodaszép, fed két rétegben, viszont drága, és egy nap után moshatom is le, mert egyáltalán nem tartós. Nem tudom, hogy az én példányommal van-e a baj, de biztos, hogy nem vásárolok több terméket a márkától.

2014.07.29. 13:07

Nagyon jó kis körömlakk! Csodaszép színekben kapható :) A Toff árnyalat boldog tulajdonosa vagyok, nagyon szépen fed 2 rétegben. Az állaga picit sűrű, ennek ellenére szépen terül, az ecsete pedig a hozzám hasonló, kevésbé ügyes versenyzőknek is megkönnyíti a dolgát.Az ára elég húzós, viszont tartós, mennyiségileg is korrekt és az összetevő listája is megnyugtató.Nekem ebayről sikerült beszereznem, szállítási költséggel együtt 3500 pénzért vesztegették..

2014.04.09. 15:42

Szerintem fantasztikus, nekem az "alapozó" annyira nem jött be,de "la moss" teljesen meggyőzött a márkával kapcsolatban. Nem találtam ennél tökéletesebb bordó színt,gyorsan szárad nagyon egyszerű vele dolgozni,még nekem is (rettenetesen remeg a kezem). Tényleg ódákat lehetne zengeni róla.

2013.09.18. 18:45

Színenként eléggé változó a minősége, 3 lakkom van a márkából, 2 tökéletes, viszont a 3. ami egy glitteres, hamar pattogzani kezdett.Ami mellette szól, vannak nagyon különleges színe, főleg a glitteres körömlakkoknál szemmel látható a különbség :)

2013.04.19. 13:01

Elégedett vagyok vele nekem egy sárga és egy rózsaszín van belőle,de nagyon tartós egy rétegben és jól fed,gyorsan szárad,és úgy hallottam természetes anyagokat tartalmaz egy elég nagy kiszerelésű üvegben lehet kapni.Magyarországon azt hiszem nincsen.Színekben is nagy a választék.